| zWortexx a întrebat:

Salut TPU! Sunt in clasa a VIII-a si am o intrebare despre simulare. Diriginta noastra ne-a transmis ca o sa trimita lista cu note ca toti colegii de clasa sa vada notele celorlalti. Eu nu cred ca e un lucru drept si nu cred ca are autoritatea sa faca acest lucru. Poate sau nu poate sa trimita lista?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o importanta ca esti tu de acord sau nu, odata ce regulamentul scolar nu interzice acest lucru iar diriginta a ales acest mod ca sa va rusineze si sa puneti mana serios pe carte, ca la examenul final sa fiti capabili sa-l luati.

| dullcat a răspuns:

Pe vremea mea nu exista nicio confidentialitate asa cum se intampla acum.Chiar daca va trimite lista, un singur astfel de episod nu cred ca te va afecta cu nimic, nu este o tragedie.Treaba ta este sa inveti pentru tine, nu sa pleci urechea la barfele despre notele colegilor sau ale tale.

| Hyperion7 a răspuns:

Atât timp cât e vorba doar de clasa voastră, nu vad unde e problema.

| Furnicuta000 a răspuns:

Profesorii nu prea mai au voie sa faca asta, cel putin la elevii si studentii majori dar la voi, fiind mici, nu o sa o traga nimeni la raspundere. Decat sa te certi cu ea mai bine o rogi frumos sa transmita notele individual

| siriusblack98 a răspuns:

1. Are autoritatea sa faca acest lucru, este perfect legal.
2. Poate sa o trimita fara probleme si fara consecinte legale. Decizia de afisare ale acestor rezultate este strict bazata pe regulamentul intern a fiecarei institutii de invatamant. Doar la BAC exista o regula generala, anume inlocuirea numelui candidatului cu un cod personal. Doar o adunare a parintilor ar putea schimba metoda de publicare a rezultatelor, dar asta trebuie discutat atat cu diriginta voastra cat si cu directorul scolii. Anyway, vor dori un motiv bine-intemeiat pentru o schimbare in afisarea rezultatelor.