Cum adica "cum sa o bag in seama"?
Esti asa de arogant ca nu-i dai atentie, nu vorbesti cu ea?
Pai, schimba-ti atitudinea, fii modest, politicos, fii dragut cu ea, salut-o, intreba-o ce face, mergi si discuta despre lectii, fa-te ca esti preocupat de scoala, in felul asta ii atragi atentia.
Cat despre starea ei materiala "destul de buna" mi se pare a fii o fata normala, daca era fata de prim ministru sau de primar de oras, asi fi spus, dar asa, un copil comun, care se pare ca mai are si o educatie buna.
Macar invata ceva de la ea, lasa aroganta si vorbeste cu toata lumea, ca asa isi vor amintii colegii de tine!
Daca iti este colega de clasa, poti macar sa incepi sa o saluti. Am intalnit adesea aceasta intrebare si nu pot intelege cum pot exista tineri, in aceeasi clasa, care nici macar nu se saluta reciproc, dand vina, fals, pe timiditate.
Bun... Cred că m-am exprimat greșit. Eu vorbesc/ salut toți colegii, dar ea are acel ceva care pe mine ma face sa mă pierd în fața ei. Si pe ea o salut, o întreb anumite lucruri, însă când vorbesc cu ea sunt foarte foarte entuziasmat, iar cu celelalte colege nu sunt chiar deloc... De ce am aceea stare de entuziasm?