| SeveNqwertyuiop a întrebat:

Sunt in primul an de liceu si de când am început mi-a atras atenția o colega... Eu de fel sunt puțin mai timid, ea vine dintr-o familie cu ostare materială destul de buna, însă nu e genul de fată care să fie încrezută si ssa bage în seamă/să stea doar cu cei de categoria ei. Am înțeles că și ea e destul de treaba, puțin timidă de fel. Întrebarea e :Cum să o bag in seama, adică cu toate colegele pot vorbi numai cu ea nu... sad.Ce sfaturi imi dați?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum adica "cum sa o bag in seama"?
Esti asa de arogant ca nu-i dai atentie, nu vorbesti cu ea?
Pai, schimba-ti atitudinea, fii modest, politicos, fii dragut cu ea, salut-o, intreba-o ce face, mergi si discuta despre lectii, fa-te ca esti preocupat de scoala, in felul asta ii atragi atentia.
Cat despre starea ei materiala "destul de buna" mi se pare a fii o fata normala, daca era fata de prim ministru sau de primar de oras, asi fi spus, dar asa, un copil comun, care se pare ca mai are si o educatie buna.
Macar invata ceva de la ea, lasa aroganta si vorbeste cu toata lumea, ca asa isi vor amintii colegii de tine!

| neutrino a răspuns:

Daca iti este colega de clasa, poti macar sa incepi sa o saluti. Am intalnit adesea aceasta intrebare si nu pot intelege cum pot exista tineri, in aceeasi clasa, care nici macar nu se saluta reciproc, dand vina, fals, pe timiditate.

Răspuns utilizator avertizat
| SeveNqwertyuiop explică:

Bun... Cred că m-am exprimat greșit. Eu vorbesc/ salut toți colegii, dar ea are acel ceva care pe mine ma face sa mă pierd în fața ei. Si pe ea o salut, o întreb anumite lucruri, însă când vorbesc cu ea sunt foarte foarte entuziasmat, iar cu celelalte colege nu sunt chiar deloc... De ce am aceea stare de entuziasm?