| george002 a întrebat:

Sunt indragostit de o fata de la mine din oras adica din bloc si nu stiu km sa fac am vorbit ca ea pe mess prin mesaje dar niciodata la telefon parca m-ar oprii ceva. Am intrebat-o daca vrea sa fie ca mine si a zis ca nu si eu tot am insistat si acum imi e jena sa ma intalnesc cu ea pe drum. Spuneti-mi de ce si ce sa fac? Va rog!

Răspuns Câştigător
| s3rgio a răspuns:

Pai o fata trebuie luata mereu prin surprindere si poate chiar insistentele tale o vor enerva odata si nu te va mai respinge, incerca sa fi mereu prin preajma ia si spune-i... Ce Coincidenta...

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu trebuia sa insisti. Poate chiar nu te place. Incearca sa o saluti, sa ii dai un sms sau sa vorbiti pe mess, termina totusi cu insistentele big grin.

| ayacata a răspuns:

O fata uraste sa fie pisologita de un baiat... Vobeste cu ea. dar nu o intrebare din 5 in 5 min ce face sau chestii deastea...Asa cum a spus si Sol poate chiar nu te place. Daca nu iti da niciun semn ca te place treci la urmaoatoarea. o sa iti fie greu. dar incearca doar sa nu te mai gandesti la ea.Sunt multe fete dragute asa ca ai de unde sa alegi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall! Hey concidenta ma cheama tot Georgebig grin ma rog sa revenim la subiect cred ca aceea fata nu prea te place chiar deloc ai insistat iar acu nu stiu daca mai ai vreo sansa incearca sa o intrebi daca e suparata pe tine eu stiu cum e.cum a spus si katty fetele urasc sa fie pisologita eu in clasa a 3-ea scaiam fete si nu le placea deloc si cu ce le sacaiam daca intrebi tot cantam ca au iubiti rolling on the floor

| s3rgio a răspuns:

Ma gerorge daca nu ai place de tine da-i o perversa ca pe targu ocna sa isi revina laughing