| GoodLuck15 a întrebat:

Sunt indragostit de o fata, o cunosc de cand eram mici si ne jucam impreuna.Inainte ea ma placea foarte mult pe mine, iar mie nu imi prea pasa findca era mica si eu nu o placeam pe atunci cum o plac acum.Ea e mai mica ca mine cu 2 ani jumate, dar inainte ea era o fata cuminte, care iesea afara cu fetele de varsta ei si se jucau. Dupa aproximativ 2 ani aceasta fata s-a schimbat enorm, acum umbla in tot felul de anturaje proaste si eu m-am indragostit ca un idiot de ea.De ce ca un idiot? Pai ea acum o luna-doua,cand ma intalnea imi spunea sa o iau in brate, sa ii scriu pe Facebook, se punea mereu langa mine pe banca si mereu imi facea apropouri.Eu credeam ca ma place din nou si cum de data asta era reciproc m-am gandit sa incerc sa ii propun sa fim impreuna.Ce sa vezi,dupa toate astea,imi raspundea ca ea nu e pregatita, ca nu are timp de relatii si etc cand de fapt ea se dadea la mine.
Bun, dupa doua zile am reusit sa o combin ca sa zic asa si totul parea frumos pana cand deodata mi-a cerut niste bani imprumut.Eu find domn i-am dat, iar chestia asta s-a repetat de mai multe ori, pana cand intr-o zi m-am cam saturat.Inainte ea imi scria, imi zicea tot felul de vrajeli cum ca ma iubeste si nu stiu ce si ca tine la mine, iar eu o credeam.Acum ma evita,nu imi mai raspunde la mesaje,a devenit mult mai rece ca inainte si m-am certat de multe ori pe tema asta cu ea spunandu-inca profita de mine ca eu ii dau ei ce vrea si ea ma evita si nu vrea sa iesim.Dar ea de fiecare data se scuza ca nu vrea sa afle ai ei, ca nu prea are timp de relatii, ca de fapt ea nu profita ci eu m-am oferit.Asta e adevarat dar pana la urma ea imi tot cerea bani si eu ii dadeam.Acum eu sunt cel care sufera, crezand ca m-am indragostit de fata care ma placea de atata timp, cand de fapt acum nici nu ma mai prea baga in seama.Chiar nu stiu ce sa fac,sunt cu moralul la pamant,tin la ea de cand eram mic,m-am atasat mult de ea si de fiecare data o iert, dar deja nu mai pot, sunt satul de ignoranta ei si de scuzele ei absurde.Ce sa fac? Si va rog nu imi spuneti sa o termin cu ea caci imi e foarte greu sa fac asta

Răspuns Câştigător
| Celodrix a răspuns:

Asemenea tip de fete sunt mai pe la toate colturile strazii frate, cand sunt mici, ies pe afara si toate cele se joaca cu papusi si tot felul de jocuri de acea varsta, iar cand cresc ele incearca sa fie precum acele fete "populare", iar daca au nevoie de ceva anume, isi gasesc ele pe cineva sa le "umfle" cu ceva bani cand au nevoie.

Daca tot insista sa-i dai bani intr-na si intr-una si intr-una, atunci este acel gen de fata care doar iti mananca banii si fuge cu ei, iar tu ramai cu nasul in pamant ca sa zic asa si cam asta e adevarul, fara suparare.

Frate, ori esti barbat si o pui la punct, ca la genul ei de fata nu merge cu floricele si papitoaie, ori o lasi sa te faca de bani si dupa sa afli ca are pe altcineva secret si pe tine doar te folosea pentru ce ava ea nevoie si atat.

Nu mai fi asa cu capu bagat in pamant, ia-o frumos deoparte ca un barbat, intreab-o : Vrei bani sau pe cineva care sa aiba grija de tine?

Dar probabil e cu mintea in alta parte si va face asta in continuare, eu zic ca daca te va folosi intr-una, termin-o ca doar nu esti muiere sa plangi dupa o gagica, asta e, gasesti una potrivita pentru tine.

| GoodLuck15 explică (pentru Celodrix):

Da frate, ai mare dreptate.Ai descris-o perfect, cand era mica se juca mai tot felul de jocuri si iesea prin zona casei ei, iar acum vrea sa fie populara si sa iasa cu diberse anturaje.Problema apare atunci cand incerc sa ii spun toate astea, eu nu prea ma intalnesc cu ea si daca ii comunic astea pe Facebook evita sa raspunda si nu da nici macar seenlaughing).E foarte greu sa o uit si sa o las, avand in vedere cat de atasat sunt de ea. Daca nu o cunosteam de mica o uitam ca pe celelalte, dar am gresit eu cand am combinat o fata cu care am copilarit si care acum s-a schimbat enorm.

| Celodrix a răspuns (pentru GoodLuck15):

Stai tu linistit ca o sa gasesti pe cea potrivita, doar mai cauta, sunt peste 50 de milioane de fete in lumea asta laughing ai de unde.

2 răspunsuri: