Asemenea tip de fete sunt mai pe la toate colturile strazii frate, cand sunt mici, ies pe afara si toate cele se joaca cu papusi si tot felul de jocuri de acea varsta, iar cand cresc ele incearca sa fie precum acele fete "populare", iar daca au nevoie de ceva anume, isi gasesc ele pe cineva sa le "umfle" cu ceva bani cand au nevoie.
Daca tot insista sa-i dai bani intr-na si intr-una si intr-una, atunci este acel gen de fata care doar iti mananca banii si fuge cu ei, iar tu ramai cu nasul in pamant ca sa zic asa si cam asta e adevarul, fara suparare.
Frate, ori esti barbat si o pui la punct, ca la genul ei de fata nu merge cu floricele si papitoaie, ori o lasi sa te faca de bani si dupa sa afli ca are pe altcineva secret si pe tine doar te folosea pentru ce ava ea nevoie si atat.
Nu mai fi asa cu capu bagat in pamant, ia-o frumos deoparte ca un barbat, intreab-o : Vrei bani sau pe cineva care sa aiba grija de tine?
Dar probabil e cu mintea in alta parte si va face asta in continuare, eu zic ca daca te va folosi intr-una, termin-o ca doar nu esti muiere sa plangi dupa o gagica, asta e, gasesti una potrivita pentru tine.
Da frate, ai mare dreptate.Ai descris-o perfect, cand era mica se juca mai tot felul de jocuri si iesea prin zona casei ei, iar acum vrea sa fie populara si sa iasa cu diberse anturaje.Problema apare atunci cand incerc sa ii spun toate astea, eu nu prea ma intalnesc cu ea si daca ii comunic astea pe Facebook evita sa raspunda si nu da nici macar seen).E foarte greu sa o uit si sa o las, avand in vedere cat de atasat sunt de ea. Daca nu o cunosteam de mica o uitam ca pe celelalte, dar am gresit eu cand am combinat o fata cu care am copilarit si care acum s-a schimbat enorm.
Stai tu linistit ca o sa gasesti pe cea potrivita, doar mai cauta, sunt peste 50 de milioane de fete in lumea asta ai de unde.