Buna,in primul rand, tu ar fi trebuit sa ii spui prietenei tale totul de la inceput.Doar sunteti cele mai bune prietene nu? O relatie de prietenie se bazeaza in primul rand pe incredere, nu pe secrete ascunse.Si bineinteles, din moment ce baiatul respectiv a vorbit asa despre prietena ta, e clar ca nu o merita.De obicei, persoanele care au placerea sa barfeasca [chiar daca ceea ce spun ei este adevarat sau nu], nu se vor opri niciodata.Asa cum ai spus si tu, el este un prieten fals pentru prietena ta si dupa parerea mea, niciodata nu va ezita sa le spuna si altora ceea ce vorbesc ei doi.Intr-o relatie stransa de prietenie, o singura persoana poate fi cea mai buna prietena pentru cealalta, practic, o relatie de prietenie este formata din doua persoane, a treia nu mai are loc.In cazul tau, tu esti cea mai buna prietena pentru amica ta, fiindca alta fata nu s-ar fi gandit niciodata sa isi ajute prietena, din contra, i-ar fi placut ca altii sa o barfeasca pe la spate si sa spuna lucruri rautacioase despre ea.De cele mai multe ori, o relatie de prietenie poate fi si fictiva, poate fi construita doar din invidie.Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu prietena ta, sa ii spui totul cu lux de amanunte iar daca ea tine atat de mult la tine cum o faci tu, va avea incredere in tine si va stii ce sa faca mai departe. Sper ca te-am ajutat!
Multumesc mult! Raspunsul tau chiar mi-a fost de folos! :*