anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt intr-o relatie cu o fata de 2 saptamani si suntem la mare distanta(ea e in romania si eu sunt in italia) si ne-am intalnit doar o data acum jumatate de an si am vorbit cu ea pana cand ne-am pus intr-o relatie. Dupa aceste 2 saptamani mie rau de mancare daca ma gandesc la ea si incerc sa ma gandesc la altceva sau ma uit la televizor dar mereu e ceva ce sa se asemene cu ea.Ieri m-am culcat la 3 si m-am trezit la 9:50 si eu inainte dormeam 7-8-9 ore si nustiu o aveam doar pe ea in gand cand ma trezeam sau ma culcam si cand ma trezeam stateam cu ochii deschisi si tin minte ca am vazut-o mai clar ca un vis si dupa ma trezeam si imi reveneam.Astazi cand m-am trezit mai devreme, la 8 si 20 am vazut ca vorbeam cu ea pe chat pe tel tot asa de real si dupa ce imi reveneam ma intreba mama de ce tineam ochii deschisi si nu spuneam nimic (WTF).Nu stiu ce am sa mai vad astazi dimineata sau la ce ora mai devreme am sa ma trezesc. Apropo ma doare si burta intr-un anumit fel cand ma gandesc la ea fara sa vorbesc pe chat si cand vorbesc cu ea nu mai am nimic.E posibil sa fiu in asa hal de indragostit? !

Răspuns Câştigător
| clickkcilc a răspuns:

Esti indragostit rau de tot, felicitari.starile de rau le ai pentru ca la nivelul tau de iubire iti faci griji ca ai putea sa o pierzi, ca te inseala. daca si ea simte la fel, doar voi doi va puteti linisiti.inca o data ma bucur pentru voi daca si ea simte la fel. daca nu simte nimic, prietene pe viitor o sa ai o problema si mai mare decat lipsa somnului

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cât de frumos, să vezi că cineva se gândește și îi pasă atât de mult de tine. rar mai vezi așa băieți. păi, e clar că ești îndrăgostit. happy