| Pavel_Bejera_1999 a întrebat:

..sunt intr-o situatie ciudata. In primul rand imi place de o fata ma cunsc cu ea de o luna vorbeac in fiecare zi cu ea ne comportam ca niste "iubiti" dar nu suntem deloc. Eu i-am zis ca o plac si tin foarte mult la ea si ea a zis ca nu stie deocamdata a zis ca ar fi mai bine sa fim prieteni si apoi mi-a zis ca se simte rau cum suntem. Adica unu e indragostit (eu) si altul nu vrea nimic decat prietenie (ea). Ea de ceva vreme se simte ciudat adica arata cum ar suferi. Nu vrea sa-mi zica ce are. Si ma gandeam ca poate nu vrea sa fim impreuna poate ca crede ca as ranio...si nu stiu ce sa fac cum sa o fac sa prinda incredere in mine. Nu mai am nici o idee ce sa fac. Lasat.mi niste idei poate m.ar ajuta foarte mult. Multumes mult

MULTUMESC celor care mi-ati citit povestea si ati lasat un raspuns

P.S cel mai bun raspund primeste funda

4 răspunsuri:
| ionelaSong3 a răspuns:

1.poate nu te place, si nu vrea sa strice prietenia intre voi!
2.sufera dupa un baiat!
3. ar trebui sa fi romantic, scrie-i o poezie de dragoste, fai cadouri cu flori, fii respectos!
asa o sa isi dea seama ca chiar ti la ea!

| Aja a răspuns:

Buna!
Dacă ea crede ca este mai bine sa o lași un timp atunci las-o. trebuie sa se gândească dacă ea chiar vrea sa fiți împreună așa sunt fetele. Tu sa nu te întristezi pentru ca ea nu îți da un răspuns și dacă te vede așa o va întrista mai mult. Ceea ce vrea ea sa facă este sa facă prietenia voastră mai solidă. Pentru ca in caz de nu merge relația măcar va rămâne prietenia. Nu prea ai ce să îi faci cum ți-am spus las-o un timp și vei vedea ca îți va da răspunsul
Sper ca te-am ajutat.

| Aja a răspuns:

Bună!
Eu îți spună sa o lași un timp pentru a putea judeca ce se întâmpla trebuie sa se gândească dacă este bine dacă sa fiți împreuna sau nu așa sunt fetele. Și sa facă mai solida prietenia voastră. Pentru ca in caz de nu merge relația vă va rămâne prietenia. Tu nu te întrista din cauza stării ei pentru ca starea ta o va întrista și mai tare. Încerca sa o făci sa uite de gânduri și fă-o sa zâmbească vei vedea ca se va simți mai bine. Cum ți-am spus las-o un timp și vei vedea ca îți va da răspunsul. Sper ca te-am ajutat

| Pavel_Bejera_1999 explică:

Ha ha ce amuzant esti...de parca nu stiam...ty