| Minecraftcosmin123 a întrebat:

sunt intro stre foarte nasoala acuma nu stiu de ce va scriu voua dar in fine : Am 15 ani sim sunt dintr-o familie cu 1 singur parinte adica ei sunt despartiti si am o bunica care are 2 copii luati in plasament si vrea sa-i dea inapoi sa plece si ia in franta si mi se rupe inima cand ii vad saraci copi fara mama si fara tat nu mai ma pot opri din plans ce sfaturi puteti sa-mi dati. mersi

Răspuns Câştigător
| Riko_Richardo_1982 a răspuns:

Nu ai cum sa indrepti asa ceva, nu cred ca parintele tau i-ar putea sustine si pe cei doi copii ai bunicii, nu are nimic, sunt multe cazuri si mai rele, v-ei uita...

2 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

A luat acei copii doar ca să le arate cum e să ai o familie şi după să le facă înciudă că n-i să mai vadă asta?

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!