| Adolescentin a întrebat:

Sunt nou. Am 17 ani impliniti recent si am prietena de 11 luni. Ne intelegem foarte bine. Am vorbit, normal, foarte mult despre inceperea vietii sexuale... ea vrea sa implineasca 18 ani, e mai mare cu putin decat mine, pentru a nu isi dezamagi mama, I-a promis ca nu va face sex pana la 18 ani. Eu i-am spus ca o voi astepta si asa voi face pentru ca o iubesc si ma iubeste. Nu am vrut sa o fac cu alta fata desi am avut ocazia... pana acum ne-am mai "jucat" daca pot spune asa dar asteptam inca... recent am discutat putin si a spus ca daca isi incepe viata sexuala si nu se casatoreste, va sta in pacat. Cineva i-a spus asta, iar acum nu mai e sigura pe ea si ma face pe mine sa ma simt respins pentru ca totusi am asteptat-o 10 luni si inca o fac. Cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte frumos din partea ta ca ai asteptat-o, este o dovara clara de dragoste.
Nu o stresa si nu pune presiune asupra ei, nu o obliga sa faca ceea ce nu isi doreste.
E foarte adevarat ca trebuie mai intai sa te casatoresti si apoi sa faci sex(asa scrie in Biblie), dar in zilele noastre multi nu respecta acest lucru.
Asteptati momentul potrivit si las-o pe ea sa hotarasca.

| Adolescentin explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru raspuns. asa ma gandeam si eu dar. totusi. suntem ain 2012. Oricum mulumesc frumos! bye

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adolescentin):

Nu trebuie sa faci ceva doar pentru ca toata lumea o face.
Sexul este destinat doar persoanelor casatorite.
Oricum, e treaba ta.
Cu placere!happy

| Adolescentin explică (pentru anonim_4396):

Stiu asta... doar caaa, totusi, sa astept si dupa ce fac 18 ani nu mi se pare normal, adica dupa atata timp de relatie, are si sexul locul lui. stiu ca pentru ea inseamna o mai mare responsabilitate, insa noi am avut mereu si avem inca incredere unul in celalalt asa ca nu ar trebui sa ne facem mari griji, am crescut la tara, dar nu sunt un taranwinking Sunt baiat, am si eu unele nevoi. Multumesc pentru raspunsuri si pentru sfaturi Baloo:*. O sa revin poate cu alte intrebari sau afirmari despre comportamentul sau, ma adresez tie Baloo. Poate ma mai sfatuiesti :*

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adolescentin):

Cu placere!
winking Te ajut oricand.

7 răspunsuri:
| Arrum a răspuns:

Sfatul meu este sa vizionati amandoi acest documentar inainte de a face orice pas legat de aceasta "problema".Si vorbesc foarte serios cand spun ca amandoi trebuie sa il vizionati.
http://www.youtube.com/watch?v=Lo6M4NddxeI&feature=related
Va urez succes in luarea deciziilor corecte in aceasta privinta.
Eu atat am avut de spus.
Funda?

| Adolescentin explică (pentru Arrum):

Hmmm...crede-ma ca stiu si eu care sunt riscurile acestui pas... Si stiu bine care sunt riscurile mele si care sunt ale ei. Ms pentru raspuns. Si apropo daca tot mi.ai dat acest sfat, tu la ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?

| Arrum a răspuns (pentru Adolescentin):

Eu nu am inceput-o si nu o sa o incep pana la casatorie. Oricum fiecare face ce vrea, dar raspunde cu varf si indesat de ceea ce face. Apropo si eu am aproape 18.