| H3XaR a întrebat:

sunt nou pe aici si m-am gândit sa pun o întrebare, va rog să-mi oferiți răspunsuri serioase, de cateva luni încoace am început sa am premonitii, adica vad foarte multe chestii inainte sa se întâmple, nu exagerez, vad foarte multe chestii, trecand peste, imi puteți spune va rog de ce patesc asta, tin sa mentionez ca mi se întâmplă ori in vise ori rămân blocat câteva secunde si dupa îmi revin, rog seriozitate, mulțumesc anticipat

1 răspuns:
| eckblume a răspuns:

Memoria umana ar avea in mod natural tendinta de a retine mai degraba coincidentele; toti suntem impresionati de coincidente, de confirmarea pe care realitatea o aduce unui vis sau unui presentiment, dar toti uitam si nu mai punem la socoteala nenumaratele ocazii in care premonitiile nu s-au confirmat. Cu alte cuvinte, luam in calcul "reusitele" si nu "esecurile". Daca am visat ceva care ni s-a parut "semn rau", iar a doua zi chiar se intampla ceva rau, asociem intamplarea cu visul si zicem: "Vezi? Stiam eu ca o se intample ceva rau, fiindca azi-noapte am visat cutare chestie." Dar daca nu se intampla nimic? Fragmentul de mai sus e de aici: http://www.descopera.ro/......-in-viitor
Tind sa cred ca anticipezi corect evenimentele. Ai mute ganduri, iar creierul tau lucreaza noaptea si asa apar visele tale cu ''ce se va intampla''. Patesti asta pentru ca te concentrezi mult asupra subiectului (premonitiile). Esti stresat si trebuie sa te relaxezi.