| sebyskull a întrebat:

sunt nou pe site si am vazut si eu chestia asta cu funde. as vrea sa stiu la ce te ajuta daca ai multe funde. premii ceva. dau FUNDA pentru raspuns

Răspuns Câştigător
| Dianné a răspuns:

Buna! Daca ai cat mai multe fundite, aduni puncte, iar la un numar de fundite (500 parca), devii expert TPU! Poti aduna cat mai multe puncte, prin raspunsurile tale, si funditele castigate. Sper ca te-am ajutat!

3 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

In partea dreapta a fiecarui raspuns,gasesti o panglica,pe care daca pui cursorul o sa se coloreze in portocaliu.Dai click pe ea, te intreaba daca esti sigura, ai selectat ''da'' si asta e tot
Fundele sunt mai mult un semn prin care iti dai seama ca ai ajutat o persoana si ca ai dat cel mai bun raspuns la o anmita intrebare.Toti cred ca daca ai multe funde atunci devii expert TPU.Adevarul e ca fundele te ajuta sa urci in rang, nu sa devii expert.
Bafta

| AG a răspuns:

Buna,
Nu te ajuta la nimic, adica nu e nici un premiu. Pur si simplu useri le cer pentru ca asa cred ei ca ajung sa fie mai respectati pe site, daca au mai multe funde, sau asa cred ei ca ajung expert TPU, ceea ce nu e foarte adevarat. Nu ai nevoie doar de multe funde pentru a fi experthappy

| ๓ยเ a răspuns:

Te ajuta sa fii expert
P.S.:trebuie sa ai minim in jur de 160 funde pentru a fi expert