| Tiger7777 a întrebat:

sunt un baiat de 15 ani si vreau sa aflu ce as putea face in timpul liber... Am foarte mult timp liber pe care il umplu cu ascultatul creepypasta-ului, jocuri pe telefon, vorbit cu prieteni, dar as vrea altceva. Ma gandeam la ceva afaceri mai mici, sau ceva lucruri productive, dar n-am nici o idee. La afaceri ma descurc super, cu numerele, la limbi straine, la calculatoare(am presupus sa scriu asta pentru ca s-ar putea sa ajute). Multumesc!

3 răspunsuri:
| aksynaievoluoy a răspuns:

Ai putea sa iti iei un job part-time adica 4-5 ore mergi la munca si esti si platit si iti si ocupi timpul in ce oras traiesti daca nu te superiai putea sa te faci casier vanzator sau sa plimbi cateii vecinilorori daca nu ai putea sa faci ceva ce iti place nu stiu poate te pricepi la desen-pictura sau daca ai o voce buna sa mergi in corul bisericii... in viata trebuie sa faci ceva care sa iti placa... nu neaparat sa fii sef de firma dar daca iti plac numerele sau te pricepi la ele te poti face profesor de matematica ori poti sa iti faci un blog in care sa te exprimi liber. Funda te rogg? Sper ca te-am ajutat

| cat0angel a răspuns:

Poti sa incepi sa citesti. Nici eu nu prea citeam pentru ca nu gaseam carti atractive, dar o prietena mi-a recomandat foarte multe si ador sa le citesc! Sau poti sa te apuci de un instrument muzical, de scris poezii, daca vrei ceva mai mult ca un job poti sa incerci sa oferi meditatii copiilor mai mici la materiile la care te pricepi!

| Adry05 a răspuns:

Ia-ti un job part-time sau inscrie-te la ceva ONG-uri, asociatii de voluntariat, traininguri pentru copii etc. Dau bine la dosar si mai ai si sansa sa cunosti persoane noi si poate si sa faci ceva ce-ti place.