| Destructor1234 a întrebat:

Sunt un baiat de 16 ani si as dori un sfat.
Am acceptat sa merg la un spectacol de dans, datorita unei colege(de care imi place) care m-a invitat.Am fost 3 baieti noi,iar ea nu a avut partener.M-a ales pe mine sa-i fiu partener,prima, fara ca eu sa spun ceva.Bun am dansat (era vals) si am observat ca nu stiu imi zambea des si ca isi punea mainile in jurul taliei mele.Mi s-a parut ciudat caci niciodata nu i-am putut atrage atentia, eu fiind mai timid.
Spuneti-mi ce sa fac, vrea sa-mi atraga atentia? Ma place? Sa-i dau de inteles ca o plac si eu? Cum? big grin Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| alle332 a răspuns:

Pai uite.dai de inteles ca o placi..lasa timiditatea la o parte ca mori de foame cu ea. asa ca cel mai bine zic eu e sa vorbiti gasiti subiecte si interese comune vedeti iesiti la un film de exemplu! Bafta sper sa reusesti sa fi cu ea...din cate zici cred ca pare interesata!

1 răspuns:
| Chocolate26 a răspuns:

Pai din moment ce te'a ales pe tine e clar ca te place. ar cam trebui sa ii dai de inteles ca si tu o placi ..acum nu stiu cum sa ii dai de inteles asta dar iti spun in cazul meu cum merge: ar trebui sa ii faci mici cadouri, sa vorbesti mai mult cu ea. incearca sa iti invingi timiditatea happy sper ca te'am ajutat macar putin big grin