| MiculGiganT a întrebat:

Sunt un baiat timid, probabil si din caua parezei pe partea dreapta. Am 18 ani, si nu am avut nici o prietena, am curaj sa vorbesc cu fetele, dar mi-e frica, poate rad de mine, din cauza parezei care-mi acopera si partea de vorbire,vorbesc putin mai greu,incerc dar ma pierd si ma simt naspa.

Imi plac lucrurile mai romantice de ex un loc as prefera o plimbare in parc,o iesire ca cofeterie sau altceva.Ce as dori de la voi: -in primul rand, dupa parerea mea si din ce-am citit am nevoie de comunicare.

-Am nevoie de sfaturi.
-am nevoie de cineva (eventual o fata apropiata ca varsta, poate tot timida) care are timp, cu care sa vorbeasca deschis orice dar nu doar odata ci zilnic sau destul de des, poate asa am mai multa incredere in mine.

-De ce cineva de pe TPU si nu cineva cunoscut sau din orasul meu? Deoarece stiind ca a citit toate acestea si tot vrea sa vorbeasca cu mine ma simt mai in lagul meu si pot vorbi deschis si fara temeri.

Va rog fara mistouri, chiar as avea nevoie de ajutorul vostru, Va multumesc!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte simplu, alea care rad de tine ca ai o pareza nu merita nicio secunda de atentie si respect de la tine, treci la alta.

| Vladd97 a răspuns:

Daca o sa incepi sa vorbesti cu o fata zilnic si mai ales timida, la un moment dat vei fi cel mai bun prieten. Deci nu prea iti da sanse la o relatie. Incearca sa iesi si tu in cluburi, la cafele sau chestii de genul cu prietenii tai.Fii sociabil mereu. Daca fumezi cere-i intotdeauna un foc unei fete. Daca iti place alcoolul, esti putin ametit si mai vezi o tipa care e ametita si e in acelasi local/club cu tine du-te si comanda-i o bautura. Oricum, nu iti planifica o relatie, dar nici nu fi indiferent despre viata ta amoroasa. Sper ca am fost de ajutor.

| MskDesign a răspuns:

Asta da atitudine!
Cine va rade de tine va fi incapabil/a de a intelege existenta umana.Sa nu iti fie frica si mergi inainte.