| xVictor a întrebat:

Sunt un psihopat. Bă frate n-am vazut asa ceva... daca nu am incredere intr-o persoana si beau sau fac orice dupa ea, gata, herpes. Am ceva in cap cu igiena nu-mi dau seama. sunt sensibil pe faza asta. adica microbii altor oameni ( nu ca eu as fi curat al dreac ), cine stie ce-au facut aia inainte si in fine. Ce voiam sa spun e ca orice as face imi apare herpes, pe 11 plec la mare si nu-i frumos sa stau cu dita-i buba asaaaa. Cineva sfaturi sa scap de herpes instant? fara farmacii, fara plasturi dinaia ca mai rau imi fac, mintea mea concepe ca daca pui plasture se inchid microbii acolo apoi fac puroi si dureaza si mai mult! Sfaturi? Dau funda

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Du-te la farmacista si spune-i ca vrei ceva pentru herpes cu actiune rapida si fara plasturi. Pe bune acum, de ce ai avea impresia ca niste neavizati ca noi te-ar ajuta mai mult decat o farmacista?!

| xVictor explică (pentru Adry05):

Dupa cum am zis, am fost la mai multe farmacii si in afara de strugurel, plasture si o alifie de rahat nu mi-au dat nimic. big grin

| Adry05 a răspuns (pentru xVictor):

Atunci noi cu atat n-avem cu ce sa te ajutam.
Du-te la un doctor, nu stiu ce sa zic.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Ai dreptate, esti psihopat.

| xVictor explică:

Explica-mi tu senpai. Ce cauti ma aici daca nu ai treaba cu intrebarea?

| Clorox a răspuns (pentru xVictor):

Am treaba cu intrebarea, ai zis ca esti psihopat si nici nu stii ce inseamna, n-a avut legatura cu datele date asa ca am intervenit!
Hai s-o facem ca la carte:
-Psihopatia este o dereglare mintală sau de personalitate caracterizată prin comportament antisocial, capacitate redusă de a avea remușcări și control comportamental redus.
Ai experimentat tu asta cand ai baut dupa altii? Ma indoiesc.
Lasam povestea deoparte, du-te la farmacie, nu mai stiu cum se numesc dar o sa-ti dea niste plasturi care ajuta foarte mult pentru herpes, 7 lei parca!

| xVictor explică (pentru Clorox):

Mai citeste o data intrebarea -.- am zis fara plasturi, fara farmacii. Ms pentru explicatia la partea cu psihopatii :/ chiar nu stiam boss, am stat 20 de ani in pestera, te rog sa ma scuzi! Te iubesc si la revedere.

Atunci vrei sa faci fara medicamente? Crezi ca dispare printr-o minune?
Treaba ta daca esti ignorant.

Nu e vorba de ignorant frate. nu ai inteles intrebarea :/ eu pana sa dau un raspuns citesc intrebarea de cel putin 2 ori sa ma asigur ca-l pot ajuta pe omul respectiv. Unii mi-au recomandat sa pun pasta de dinti, altii mi-au zis cu scrum de orice sau mai bine zis cenusa. Ce e asa greu sa intelegi ca mi-e scarba de oameni? adica sa beau dupa ei, sa mananc dupa ei. e imposibil pentru mine. si foarte nesanatos. Plasturele am avut si mi s-a inflamat esti nebun? mi-a bubuit intr-o ora cand eram la liceu acum ceva ani. ai de mama mea, a iesit ca dintr-o cascada. Acum intelegi de ce am scris asa?

Daca iti este scarba sa bei sau sa mananci dupa un om n-ai ce sa faci, se subintelege ca nu o sa faci asta pentru ca iti provoaca scarba.
Din propria experienta, n-o sa mearga cu pasta de dinti sau cenusa, un herpes este foarte sensibil si nu prea ai ce sa-i faci decat sa-l lasi sa treaca de la sine sau sa-l previi dinainte.

Stiu asta. dar imi vine sa-l mananc laughing am avut si strugureluri dinalea de la farmacie. valee, mai rau mi-l facea :/ cu tot cu vitaminele ei. si ma gandeam ca poate o aparea,, vreun cineva '' cu un leac,, babesc'' ceva sa ma scape laughing Mie imi dispare azi sa zicem, mai sta 2-3 zile maxim si iar apare laughing Fix in acelasi loc -.-

Nu stiu ce sa zic... Se vede ca esti sensibil laughing

| Ivy86 a răspuns:

În primul rand informează-te ce înseamnă un herpes.
Crezi ca dacă bei apa după cineva faci herpes? Se vede ca nu ai iubita...
Bun herpesul apare în general când ai imunitatea slăbită. Sistemul imunitar e foarte complicat.
De exemplu stresul (și paranoia în cazul tau) poate afecta sistemul imunitar... și iese herpes...(motiv pentru care apare de obicei la ocazii importante).
Deshidratarea- și ea e responsabila pentru apariția herpesului... Asa ca bea apa multa... Când simți ca apare herpes bea și mai multa.
De la alte persoane...ma îndoiesc ca te pupi cu toți de pe strada...
Herpesul o data ce îl ai... O sa îl faci toată viata.
Nu este leac, nici crema miraculoasa.
Începe cu imunitatea părerea mea și evita stresul.

| xVictor explică (pentru Ivy86):

Ba nu stiu cine esti... dar dupa cum am specificat mai sus. DOAR DACA NU AM INCREDERE IN CINEVA! in fine. cu prietena mea faceam schimba de guma la propriu si cate si mai cate si rare ori imi aparea din cauza ei. probabil si din cauza ca manca ceva ce mie nu-mi placea. Stresul nu am cum sa-l evit, beau 3-5 L de apa pe zi :/ cand ma duc la un club ceva... 10 L de bere pe putin in fine laughing. Sistemul imunitar :/ o sa ma documentez despre asta.