Asculta cu atenție tineret in viața asta sa nu-ti fie frica de absolut nimic dar de absolut nimic du-te la fata asta pe care o iubești cu adevărat și spune-i adevarul spune-i ce simțit cu adevărat pentru ia spune-i ca de ani la rând ai așteptata momentul asta și ca o iubești cu adevărat niciodată in viața asta sa nu-ti fie frica săi spui omul pe care îl iubești adevarul adevarul pe care doar tu îl sti doar tu stii ce simți cu adevărat pentru fata asta pe care o iubești cu adevărat du-te cu curaj i-ați inima in dinți și curaj și du-te spune-i adevarul altfle o S-o pierzi și îți vrei regreta existența tot restul vieți tale om nu o sa mai fi vei regret toată viața ta ca exiști și ca trăiești du-te spune-i ce simți pentru ia cu adevărat curaj și bărbat lasă scuzele deoparte lasă timiditatea deoparte lasă emoțiile du-te spune-i ce simți tu cu adevărată Petru ia ai grija de tine și Anunță-mă și pe mine să-mi dau un mesaj in privat sau sa vi aicia să-mi spui dacă ai reușit bafta ai grija de tine îți tin pumni să-mi spui te rog frumos dacă ai reușit
Imi este frica sa nu zica nu. Dacă zice nu, te duci la cea cu 60%. Dacă zice și aceea nu, te duci la a 3-a.
ma inchid in mine. Ca să rezolvi, trebuie să te deschizi.
Nu zic ca zodiile nu pot fii "accurate", dar nu te lua doar dupa zodii. Incearca-ti norocul cu cea care iti place cel mai mult.