Salut Vlad ar trebuie să te cunoşti pe tine şi unde ai putea faci faţă atât liceul cât şi profilul, de exemplu mate info la un liceu un pic mai slăbuţ sau la teatru, construcţi dar sunt sigur că ţi-ar sta bine la ştiinţe ale naturi acum depinde de tine.
O seară bună!
Si eu tot a VIII-a termin.
Depinde..vezi si tu la ce te descurci mai bine, de exemplu, eu nu ma descurc deloc la mate/chimie, insa sunt mai buna la partea umana, romana si toate alea. Evident ca eu o sa dau la filologie ( sper sa intru la liceul dorit si etc ), tu acum, vezi ce inclinatii ai, la varsta asta cred ca ar trebui sa stii deja cat de cat ce materie iti place si ce nu.
Daca iti place tot, atat romana cat si matematica, eu personal te sfatuiesc sa te duci la mate-info sau stiinte deoarece iti deschide mai multe porti, sunt mai multe meserii care se bazeaza pe matematica/informatica, acum alegerea este a ta.
Succes la examene!
Pe tine chiar te-a multumit asa tare raspunsul ala?
" mate info sau teatru", " dar sint sigur ca-ti sta bine la stiintele naturii"
Ce alegi tu din varza asta?
Lamaitzza ti-a dat un raspuns foarte bun si cu directie. La ce a spus ea as mai adauga doar liceele cu profil tehnologic( economic, mecanic etc) pentru cazul in care vrei sa ai o meserie imediat dupa absolvire.
Depinde ce îţi place. Trebuia să te gândeşti din timp, degeaba te trimite cineva la plastică de exemplu dacă nu îţi place, sau la arhitectură. Deci, e alegerea ta, cum am zis, trebuia să te gândeşi, nu pe ultima sută de metrii. Baftă!
Hello:*:*
Pai,inainte de a-ti alege un profil, gandeste-te ce materii iti plac si ce ai vrea sa faci mai departe.
De exemplu:pe filologie se merge pe romana si istorie la baza.
Bio-chimie: evident pe biologie, chimie si mate.
Tu incearca sa te orientezi pe ceea ce itii place si la ceea ce te pricepi cel mai bine!:*
Succes!
Consulta-ti prietenii de aceeasi varsta, tine cont si spre ce doresti sa te indrepti, ce te avantajeaza :mate-info, limbi straine, sport... I-a in calcul mai multe aspecte. Succes!
anonim_4396 întreabă: