Hei!
Stiu cum este sa acorzi atata incredere unei persoane si sa te dezamageasca, este foarte greu sa suporti si sa constientizezi ce a facut de fapt.
Cand mi s-a intamplat prima oara, eram mai mica si a fost suficient o data ca sa imi dau seama ca nu trebuie sa ai incredere in nimeni, cu exceptia familiei tale.Sa nu pui niciodata baza in nicio persoana, oricat de sfanta si buna ti s-ar parea deoarece lumea e rea si la fiecare pas te-ar putea insela.
Daca si un prieten bun cu care traiesti o viata intreaga te face pe la spate, de la altele la ce sa te astepti? Trebuie sa ai grija cu cine umbli, eu nu spun sa te rupi de prietenii tai, dar nu le mai acorda atat de mult din secretele si visele tale, tine-le putin doar pentru tine, caci altfel o sa tragi mult dupa urma lor, viata nu e atat de simpla precum pare...
Enjoy!
Aceasta e viata si nu ai cum sa o schimbi. Vei mai avea si alte prietene pentru un timp mai mare sau mai scurt.
Daca o persoana draga din viata ta te-a tradat,nu inseamna ca trebuie sa iti pierzi complet increderea deoarece in lumea asta sunt fel si fel de oameni,atat buni, cat si rai. Te inteleg, este foarte greu sa treci peste o dezamagire, mai ales cand este vorba de cineva important din viata ta, dar daca vei continua sa te amagesti si sa te gandesti la asta te va afecta si mai tare.Trebuie sa incerci usor, usor sa treci peste. Daca respectiva persoana a facut asa ceva inseamna ca nu te merita. Cat despre faza cu familia, eu iti sugerez sa nu ajungi atat de departe... numai crede tot ce vezi la televizor. Familia este si va fi singurul loc unde un om isi poate gasi increderea deplina, parerea mea.