Priveste partea buna a lucrurilor. Ai ceva de invatat din orice greseala pe care o faci. Acum cu masina. Dezmembreaza-o si vinde-o pe bucati pentru ca iei mult mai mult pe ea. Si oricat te-ar ruga cineva, nu da masina, sa si planga langa tine, NU O DA.
Trebuia reparata de cine a stricat-o nu de tine. Dar deh...esti baiat bun. Orice problema este o invatatura. Bafta.
Trebuia sa o vand pe bucati cand era facuta praf 1800 Masina + 2000 Reparatia si din cate am inteles nu ma costa mai mult de 20 milioane sa o fac. Daca o dau pe bucati oricum nu castig nimic si alta masina nu stiu cand o sa mai apuc sa'mi cumpar.
Vinde o pe piese, iti scoti ceva bani din ea si iti cumperi o masina cand crezi ca o sa fii destul de responsabil
Ce sa faci, treci mai departe, si nu dai masina altor persoane decat daca ai deplina incredere in tine, daca vrei sa o dai unui amic, o dai doar in parcari libere si cu tine in dreapta, in caz de ceva sa poti folosi frana de mana si sa eviti o eventuala problema.
In rest, nu te baza pe ceilalti, nu te astepta sa-ti faca cineva un bine fara sa nu aiba si el de castigat pe aceasta urma.
Ce poti face e sa iti revi si sa nu mai dai masina, mai ales ca ai patit-o... Stiu ca e greu sa refuzi mai ales prietenii, dar trebuie sa te impui e cum ai zis mai sus masina si femeia nu se dau... mai bine esti rau decat luat de fraier, daca dai masina cine o strica ala plateste isi asuma ce face.
Elenastoica9 întreabă: