| Fata026 a întrebat:

:*
Trec in clasa a 9a iar poimaine se afiseaza repartizarile la licee! Sunt extrem de emotionata! Cine se afla in aceeasi situatie cu mine si pentru ce profil ati optat?
Funda. >big grin

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

S-au afişat ( deja ) rezultatele - vezi la linkul oficial :
http://admitere.edu.ro/IndexHarta.aspx

În perioada 17 iulie-25 iulie 2014 trebuie să mergi ( însoţit/ă de un părinte/tutore legal ) să-ţi depui dosarul la liceul unde ai fost repartizat/ă!

Vezi "Calendarul admiterii 2014" la linkul :
http://www.isjtl.edu.ro/......202014.pdf

"Înscrierea la licee a candidaţilor declaraţi admişi în urma repartizării computerizate se efectuează pe baza următoarelor acte:
a) cererea de înscriere;
b) cartea de identitate (dacă este cazul) şi certificatul de naştere, în copie legalizată;
c) adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională clasa a VIII-a
d) foaia matricolă pentru clasele V – VIII (cu calculul mediei generale);
e) fişa medicală." - SURSA = "Broşura Admiterii 2014" ( pag. 34/36 ) de la linkul :
http://ismb.edu.ro/......014_15.pdf

a) Cererea de înscriere o primeşti de la liceul unde te vei înscrie.

b) Cartea de identitate ( dacă ai ) + Certificatul de Naştere în copie legalizată = le duci la un NOTAR public pentru legalizare.

c) Adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională clasa a VIII-a = o primeşti în dosarul de la şcoala absolvită.

d) Foaia matricolă pentru clasele V – VIII (cu calculul mediei generale) = o primeşti în dosarul de la şcoala absolvită.

e) Fişa medicală = o primeşti în dosarul de la şcoala absolvită.
Dacă NU ai primit-o, atunci trebuie să mergi la Dispensarul Şcolar sau la medicul de familie pentru o copie după fişa medicală!

Toate cele bune.

| Fata026 explică (pentru bursuc001):

Multumesc!

| bursuc001 a răspuns (pentru Fata026):

Cu plăcere!

O seară/noapte frumoasă.

8 răspunsuri:
| SimonaSimona01 a răspuns:

Stiu cum e sa stai cu inima in dinti sa vezi unde ai intrat si sa te uiti unde au intrat si fosti tai colegi. Bafta:*

| Anonim0078965 a răspuns:

Sunt singura care nu are emotii? ...Nu stiu nu am avut nici la examene si mi se pare ciudat rolling on the floor Eu merg la filo (adica eu merg, dar stai sa vad daca intru...rolling on the floor) Tu?

| Fata026 explică (pentru Anonim0078965):

Si eu tot la filologie, ce medie de admitere ai si cu ce medie s-a intrat anul precedent la liceul respectiv? puppy dog eyes

| Anonim0078965 a răspuns (pentru Fata026):

Pai am avut media de admitere 8, 23, anul trecut s-a intrat cu 7, 74, dar anul asta s-a intrat cu 8, 06, deci oficial am intrat big grin.Tu ai intrat la ce ti-ai dorit? cu catr?

| ruxyycriss44 a răspuns:

Buna happy. Si eu trec in clasa a 9-a si sunt emotionata happy pai eu am optat pentru mate-info la Lazar ca prima alegere, iar apoi la Sincai.

| AlexandraLuciana a răspuns:

Si eu sunt in aceeaşi situatie. Vreau sa aflu mai repede, numar zilele, incerc sa fac mai putine laughing Prima data voiam la filologie, apoi m-am gandit la turism si alimentatie! Tu?