| Sinitar a întrebat:

un prieten mi-a bagat un program acum ceva timp ca sa mi se miste mai bine pc`ul. eu acum sunt in Spania si am un laptop Dell programul acel avea foarte multe facilitati. una din ele era cand misac o pagina. pe dekstop sa nu miste tot "folderu(pagina)" sa miste doar chenarull... si pagina rmaneaa pe loc pana dadeam eu drumul de la click asta ca sa nu se mai blocheze imaginea cand misc pagina. si mult mai multe... legate de umbra sau de anumite animatii va rog stie cineva. Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| Heng a răspuns:

E o prostie ceea ce ti-a bagat. Recomand dezinstalarea. Daca intr-adevar vrei sa ti se miste mai bine PC-ul, ia programul "Advanced System Care", este un program foarte bun pe care eu il folosesc de mult timp. Curata cam toate fisierele din PC de care nu e nevoie, deci si registrul.E foarte usor de folosit pentru ca are si limba romana, iar cand nu esti la PC, se curata singur, automat. E gratuit, doar serialul costa, dar exista pe internet o multime. Succes!

| Sinitar explică (pentru Heng):

da,, dar eu abia mi-am refacut window`sul pe laptop. si mi se misca aiurea. fata de cum era inainte da oricum voi incerca si ce imi recomanzi tu. multumesc

| Heng a răspuns (pentru Sinitar):

O reformatare nu strica.