Buna.De obicei se tine la un restaurant mai mare sau la un hotel care are o sala de evenimente de dimensiuni mari.Da, baietii pot invita fetele la dans, valabil si pentru situatia reversa, indiferent daca sunt colegi de clasa sau nu.
Pentru cuopilasii de clasa aVIII-a banchetul se tine la scoala, in sala de sport sau la cantina caminului.
Pentru cei care termina liceul (clasa XII_a) si-s majori, banchetul se tine la restaurant, sau organizat la o sala de evenimente(unde se fac nunti, botezuri).
Da, la banchet fetele danseaza cu baietii, ca asa este frumos si normal.
Asta stiu dirigintii vostri! ei oorganizeaza! va fi oo sedinta cu parintii inainte, asta necesita niste costuri.
inteaba.
Eu am terminat clasa a VIII, in 1986, s-a tinut intr-o sala de clasa mai mare(sala de muzica).S-a adus mancare de acasa (elevii, fiecare ce a putut)Au incaput si profesori, dar si parintii.
Bachetul de clasa a XII s-a la un tinut la un restaurant.
Pai unde se tine banchetul de clasa a VIII-a tine de diriginți și în funcție de ce aceștia aleg și,desigur,și voi.
Și da, exista! Asta e valabil la orice eveniment, însă dacă nu vrei sa dansezi cu ele, poți să nu o faci, nu te obliga nimeni!
LanguageMaster întreabă: