anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU!
Uneo fete îi place de mine,cred că așteaptă ca eu sa fac primul pas,dar nu știu cum.
Daca vorbesc pe ig cu fetele nu am nicio problemă,le fac sa rada,stiu ce sa spun,dar față in față parca raman fara cuvinte.
Dacă știți niste idei, este o fata din generația mea căruia nu îi plac replicile alea de agățat sau sa fi din prima cel mai romatic...
Știți ce as putea sa îi spun in afara de buna si etc.(replici din astea care le vorbesti cu oricine)

Răspuns Câştigător
| Sistemulxxl a răspuns:

Nu restaurante scumpe ci o terasa, ceva.

10 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Ai putea sa o inviti la o prajitura, simple as that.Cand vorbiti ar trebui sa fie intrebari deschise, nu inchise(la care tinzi sa raspunzi doar cu da/nu).

| Sistemulxxl a răspuns (pentru dullcat):

Ce prajitura? Aia merge pana in 10 ani!

| Anonimhack35 a răspuns (pentru Sistemulxxl):

La asta ma gandeam si eu, nici nu stiu multe chestii despre ea, m-am gândit si cel mai bine este sa abordez subiecte care ne plac amândurora.

| dullcat a răspuns (pentru Sistemulxxl):

Nu stiam ca acum adolescentii merg la restaurante scumpe la intalniri.laughing Multe fete apreciaza un dulce, dar faci cum vrei.

O terasa cu bauturi dubioase si fast food mediocru? Original.

| Anonimhack35 a răspuns (pentru dullcat):

Da frate o shaorma si un fanta misterios

Nu. O ....prajitura. Poate are fata alta parere despre baiat dar daca o duce la cofetarie si-i da o prajitura se convinge ca are de-a face cu un papitoi. Se ridica si pleaca.

Depinde de fata.Mie mi se pare normal, iar pentru fetele carora le place sa faca poze(probabil majoritatea adolescentelor fac asta), o cofetarie are de obicei un design interior mai interesant, deci e win win.

Asa o fi.

Nu restaurante scumpe ci o terasa, ceva.

| sammie a răspuns:

Bună! Prima dată te sfătuiesc să te împrietenești cu ea. Iar cu timpul o să începi și tu să-i aduci câte un buchet cu flori sau câte o cutie de bomboane/ ciocolată.