Spune-i mamei tale ca te deranjeaza comportamentul ei. Poate va intelege.Dar nu evita sa-i spui ca te doare bine? Incearca. Sper sa iti fi fost de folos
Parerea mea e ca ar trebuie sa vorbesti cu mama ta spunandu-i sa nu te mai ignore pentru ca te doare. Poate face asa cu cei doi frati pentru ca nu vrea sa-i faca sa simta nevoia de parintii.
Nu sunt frati adevarati cei 2 nici de parintii nu simt nevoia ca bunica le a fost si le este inca cel mai bun parinte posibil apropo inca o chestie mama in timp ce ii ia in brate se si uita parca la mine de parca mi-ar face in contra am vobit cu sora mea despre chestia asta ea din prima zi cand a observat a plecat la bunica adevarata ( mama mamei mele ) care ne iubeste foarte mult pe mine si pe sora mea si pentru ea si bunicu suntem egali. Dar eu am zis sa nu plec deoarece sa nu se supere apoi pe mine rau.
Am vorbit cu mama intra adevar incepea sa ma inceteze dar nu de tot. Mi-a spus ca ea e copil mic si vrea sa se joace i-am explicat ca are mama a spus ca nu conteaza si altii se jucau cu mine sau cu sora mea cand eram mic. Dar totusi nici chiar cum face ea...
Fabianiba întreabă: