Eu as opta pentru energetic și îți spun și de ce. Până la terminarea liceului poți învăța și de la tatăl tău și contează foarte mult că ai un astfel de sprijin și ajutor. După liceu, poți da la poliție. Electrician poți fi in timpul liber. Polițiștii se pensionează destul de devreme, astfel că te poți concentra pe meseria de electrician. E un fel de job de siguranță, de rezerva. In ziua de azi găsești tot mai puțini meseriași.
Acum, este decizia ta. Dacă îți place foarte mult științele, mergi pe științe ca mai târziu să nu regreți că nu ai ales ce ți-a plăcut ție.
"am luat la Evaluarea nationala 5.65... imi place destul de mult matematica... daca a ti fi in locul meu ce a ti face?"
clar: mate-info sau stiințe, doar sa ai medie
Mergi pe energetic cum zice tatal tau, ai o medie mult prea mica, foarte probabil, intri la un liceu slab si bacul nu il vei lua. Nu vreau sa te descurajez dar perspectivele de a lua bacul sunt minime daca la evaluarea nationala ai luat 5, 65. Ai nevoie sa muncesti foarte mult singur, sa faci meditatii, etc. Zici ca iti place matematica dar asta nu se vede si in nota de la evaluarea nationala
Deja fac asta, in clasa a 7 a era sa raman corijent la romana, dar am reusit sa ma ridic de la note full de 3 la note de 6 (la teste ma refer) in patru ani am timp destul de studiu pentru a lua bacul.
Plus media a fost asa mica deoarece a fost o evaluare destul de grea.