| AlexChampionsLeague a întrebat:

va rog cer seriozitate: am 18 ani sunt baiat(inainte eram pasionat de informatica, modelare 3D, imi doream foarte mult sa ajung la un studiou de desene animate)imi place sportul, iseam cu prietenii, faceam activitatii, etc...De 5-6 luni am cazut intr-o depresie.Am remuscari pentru lucrurile pe care le-am facut in trecut, si nu pot sa mai fac nimic, imi vine sa plang tot timpul, nu am chef de viata, nu mai invat la scoala(pur si simplu nu pot, ma bantuie GANDURI NEGRE) am crezut ca va trece, dar nu s-a intamplat acest lucru, nu stiu ce sa mai fac, am 18 ani si vad pe colegii mei cum se bucura de viata, distractii si etc, dar eu nu pot face nimic, orice fac(ies afara, fotbal, petrecere)nu poate sa-mi distraga atentia de la gandurile negre despre mine, inainte nu eram asa, acum cred multe chesti despre mine(pe care le vad negative la altii).Va rog mult ajutati-ma, ce este cu mine? Ce sa fac? Nu mai pot...

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu trebuie sa te gandesti la orice chestie atat de inutila care te face sa razi, razi din orice si va trece supararea.

| bittersweetgirl a răspuns:

Daca te ajuta cu ceva, poti vorbi cu mine. E bine sa vorbesti cu cineva cand esti intr-o situatie ca asta. Plus ca si eu am trecut prin ceva asemanator. Poate ma descurc sa te ajut cu ceva...
Daca vrei, da-mi mesaj.