| Mariws a întrebat:

.. Va rog daca puteti sa imi acordati si mie 5-10 minute pentru problema mea.
Imi place de o fata... imi este buna prieten. Chiar am intrebat-o daca ar vrea sa fie cu mine si mi-a zis ca ea nu va putea forma un cuplu cu cel mai bun amic al ei niciodata pentru ca nu vom mai putea fii prieteni daca ne vom desparti, eu i-am explicat ca voi fi prieten cu ea orice s-ar intampla desi stiu ca nu va mai fii asa atunci si o cunosc destul de bine si stiu ca nu va mai putea sa imi spuna ceva important ca si cum imi spune acum, problema este ca sunt si mai mic decat ea cu un an iar la ea este impotant desi sunt mai inalt decat ea. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DaYannaDG a răspuns:

Hey!
Pai nu strica frumusete de prietenie pentru ceva ce ea nu doreste.
Nu stiu daca sa fii fericit ca sunteti prieteni sau sa fii trist ca mai mult nu veti fi.
Ai incredere toate se vor rezolva de la sine, poate are nevoie de timp pentru a se gandi la asta.
Incearca sa nu te comporti diferit cu ea, zii ca o sustii indiferent de alegere si ca veti fi prieteni foreverbatting eyelashes
Varsta? Really? Dragostea nu are varsta :O Si ce daca esti mai mic cu un an? :-s Foarte bine! Ea te va alege pentru ceea ce esti tu nu pentru varsta tawinking
Bafta!

| Mariws explică (pentru DaYannaDG):

Mai nu i-am spus direct ca o Iubesc si chestii ...eram odata cu o alta prietena si de`a ei si de`a mea si venise vorba pentru ca acea prietena adusese in discutie subiectul asta. si a spus ca ea nu poate fi cu mine ca nu stiu ce. ma intelegi? nu i-am spus direct. si la ea conteaza varsta si acum sa nu crezi ca este eu stiu cum ca la ea conteaza varsta stiu ca Dragostea nu are varsta dar daca la ea conteaza. este problema ei. dar eu nu stiu ce sa fac sa nu ma mai gandesc la ea sau sa incerc cat de cat sa ii zic ca imi place de ea nu stiu...

| DaYannaDG a răspuns (pentru Mariws):

Pai zii asa mai.
Nu stiu, incearca sa aflii daca si ea te place sau chiar te consitera doar un simplu amic. Zii ca iti place de o fata si ca nu stii cum sa o cuceresti, incearca sa vezi daca reactioneaza cu ceva, daca e geloasa sau nu.
Pana acum nu ti-a dat niciun semn ca te place sau ceva de genul?

10 răspunsuri:
| Amaliamalia a răspuns:

Are dreptate fiindu-i teama ca daca veti deveni un cuplu si va veti certa din anumite motive, s-ar putea sa rupeti prietenia. Si ea tine la tine atat de mult incat nu vrea sa rupa relatia cu tine (oricum ar fi). Daca tu esti convins ca vrei sa iti fie iubita, atunci nu o intreba! E cea ma mare greseala! Sedu-o! Ia-o pe neasteptate si sarut-o! vezi cum reactioneaza. Sau fa-ti si alte prietene, sa vezi daca e geloasa si merita sa ai o relatie cu ea sau intr-adevar te vede doar ca pe un amic si a folosit pretextul pe care l-ai scris doar ca sa nu te jigneasca spunand-ti ca nu te place. Oricum ar fi, verifica terenul si pe urma treci la fapte daca merita. Retine: nu e deloc atragator sa o intrebi daca vrea sa stea cu tine, desi e cel mai corect. Trebuie sa te joci un pic si sa-i atragi atentia asupra ta, sa o faci interesata de tine si cand simti ca e momentul potrivit, nu pune intrebarea, ci sarut-o happy (cand esti sigur ca e momentul...asta ca sa nu fi penbil in ochii ei) Sper sa obtii ceea ce-ti doresti happy

| Mariws explică (pentru Amaliamalia):

O cunosc destul de bine crede-ma. multumesc pentru sfat!

| greyhound a răspuns:

Mai degraba e varsta decat prietenia dar te-a mintit frumos. Daca zicea de varsta aveai mai multe variante sa i-o intorci si n-a vrut sa ajunga in situatia asta.
E nasol sa nu poti sa treci bariera asta de prieten cand tu iti doresti mai mult dar din pacate fata a fost destul de categorica.
Capul sus ca are balta peste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!happy
Uneori, sentimentele nu sunt impartasite.Dar fii multumit cu prietenia ce exista intre voi. Nu merita sa o strici.
Stii, intr-o relatie, apar certurile, gelozia etc. si asa se distruge tot ce ai cladit pana atunci. Insa, o prietenie dureaza mult mai mult happy. Accepta asta. Ea nu vrea sa te piarda si stie ca daca veti forma un cuplu, vor aparea probleme...de cuplu.
Insa, o prietenie dureaza vesnic!
Bafta!

| ONElena11 a răspuns:

Probabil ca ii este frica ca va pierde frumoasa prietenie pe care o are cu tine.

| SparkleO a răspuns:

Salut.

ce sa faci in situatia asta? sa judeci cu ratiunea, nu cu inima. Gandeste logic. O proetenie dureaza o viata, pe cand o reatie cateva luni.

si mie mi-a fost greu sa imi vad una dintre prietenele bune ca e atat de frumoasa si nu o vrea nimeni, dar m-am gandit si la viitor ...peste ani, veti rade de cat de caraghiosi erati, dorindu-va reciproc.

| Mariws explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!