anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

kiss va rog dati vreun sfat... ce sa fac,prietenul meu permanent se supara pe mine,orice as zice si ce as face lui nu-i place. Ieri vorbeam cu el,si cu o prietena pe net, si el s-a suparat ca nu i-am raspuns lui primul.ce sa fac? De multe ori imi zice ca nu-l iubesc, ca nu se vede ca-l iubesc si ca tin la el...dar eu il iubesc enorm si nu vreau sa-l pierd, dar din cauza la toate certurile acestea ma tem ca relatia noastra sa nu sa se termine :-(

Răspuns Câştigător
| Cat a răspuns:

Aceasta nevoie constanta de atentie poate deveni cu adevarat sufocanta pentru tine.
Adevarul este ca niciun om nu poate fi solutia problemelor unui partener care nu are suficienta incredere in sine si incearca sa rezolve totul printr-o atentie obsesiva si un control strict al actiunilor celuilalt.
Discuta deschis si transant cu el. Nu esti la cheremul nimanui, iar de dragoste ajunge sa ti se acreasca la un moment dat cand simti ca trebuie sa vii mereu cu explicatii in fata unui om care e de induplecat doar cand aude ce-si doreste.
Daca lasi lucrurile sa continue asa, risti sa te trezesti prinsa intr-o relatie toxica. Gandeste-te la ce-i mai bine pentru tine si ce-ti doresti.

4 răspunsuri:
| DianaIsHere123 a răspuns:

Daca face asa inseamna ca este o problema...intreaba-l ce s-a intamplat.iar daca continua mult asa cred ca va trebui sa va despartiti.sad

| vRawr a răspuns:

Pai intreaba-l ce are? Nu mi se pare normal, poate te vrea doar pentru el, amintestei ca multe relatii sau terminat din pricina baietilor care erau asa.

| mylifedance a răspuns:

Parerea mea este ca comunicarea e ceea mai buna arma. Vorbeste cu el si zi ce ai zis aici ca tie frica sa nu-l pierzi de la toate certurile astea.

| octavia1992 a răspuns:

Asa patesc si eu cu iubitul meu....ne certam cam din orice cu toate aste avem 10 ani de relatie