| meryem200 a întrebat:

Va rog nu radeticrying! Am 15 ani si sunt de 4 luni cu primul meu iubit! Ne-am sarutat pe buze! Dar el vreau sa ne sarutam cu limba(adica baiatul i prinde fetei buza de sus si fata baiatului buza de jos). Dar nu stiu cum sa-l sarut pentru ca niciodata n-am sarutat un baiat cu limba! Va rog spuneti-mi cum se saruta cu limba? Dau fundalove struck+Vot.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tie acum iti arde de limbi si buze, hai lasa prostiile la o parte si ocupate de copilaria ta ca o sa ai timp si de ce vine mai incolo.

| 985436982 a răspuns:

Ruşinică.

| user1234554321 a răspuns:

Daca iti place de baiat o sa stii ce trebuie sa faci
o sa iti dai seama funda?

| XalexandraX a răspuns:

WooW. Fa si u ce simti. Nu trebuie sa stii.

| chocolate_1698 a răspuns:

Sunt ceva date pe clopotel.ro. Sper sa iti fie de folos

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Parca ziceai ca ai 11 ani!

| AlinaCurca a răspuns:

Nu e o tehnica anume si nici nu trebuie sa te gandesti ca trebuie sa iti pui buzele intr-un fel anume. Nu ai de ce sa fii speriata. Incet, incet...totul va veni natural si dintr-un sarut normal va deveni unul cu limba. In loc sa iti pastrezi gura deschisa, intredeschide-o putin sa puteti sa va sarutati.

| schindlerww a răspuns:

Sincer, nu poti invata asta daca iti explica cineva. Nu trebuie sa iti fie frica, pentru ca, atunci, la acel moment, totul va decurge perfect. Vei invata direct prin practica. Pare de necrezut, dar asa e. Lasa-te purtata de val si va fi ok.
Poate unii iti vor spune cuvant cu cuvant "cum se face", dar asta nu e ceva de invatat prin cuvinte, e ceva de invatat atunci, acolo, cu el.
Sper ca ai inteles. Te vei descurca, iti promit!winking

Good luck!

| BlackBeauty09 a răspuns:

Te relaxezi el baga limba la tine in gura si va atingeti limbile si dati din ele(suna cam scarbos sorry) sau faci exact ce face si elhappy

| MihnY a răspuns:

Cel mai bine dai un pumn in gura si despartete de el.