| AnotherDragHarry a întrebat:

Salut tpu....va rog sa acordati seriozitate acestei intrebari,fara niciun fel de glume.
Am observat ca de la o vreme cand stau si ma gandesc la anumite lucruri,imi apare in minte de exemplu imaginea unui prieten cu care n-am mai vorbit de mult,iar peste cateva ore am primit mesaj de la acesta sau de multe ori cand vad o noua fata, ma gandesc ca n-am absolut nicio sansa la ea si detinul face ca peste cateva saptamani sa fiu chiar impreuna cu ea.Si inca un exemplu mai evident, acum 3 saptamani m-am gandit eu in sinea mea, ca nu am lesinat niciodata, si peste 2 ore de la acest gand,lesinasem. Acestea sunt exemple cat se poate de reale printre multe altele,iar acum vine intrebarea mea. Dece se intampla astfel? Adica as putea privi aceste vise ca niste premonitii? Stiu ca poate suna absurd, dar chiar vreau sa gasesc o explicatie.
DAU FUNDA!

5 răspunsuri:
| UnBroken2016 a răspuns:

Sterge intrebarea pana nu vede CIA si trimite mascatii peste tine. te vor tine intr-un laborator si vor face experimente pe tine, te-am avertizat.

| seth2016 a răspuns:

Salut,

Nu ai avut decat o experienta anomala (e corect scris).

Experienta anomala = experienta bizara, pe care nu ti-o poti explica, traita ca si cum ar fi paranormala.

Una din cele mai banale experiente anomale este senzatia ca cineva se uita la tine. Cand intorci capul atragi atentia si cineva chiar se uita la tine.

Cea mai plauzibila explicatie este coincidenta.

Creierul uman are capacitatea de a anticipa, de exemplu miscari. Dar pana la premonitie e cale lunga. De premonitii se ocupa parapsihologia (para = pe langa psihologie), nu psihologia.

De cele mai multe ori premonitiile sunt profetii care se autoindeplinesc. Adica au loc pentru ca tu le consideri adevarate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija ce iti doresti,ce alegeri faci.
Fa alegeri in constient,sa fie clar ce ITI DORESTI si sa fie clar ce NU ITI DORESTI.

"Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău."
-Paulo Coelho

Asta ar putea fi o parte a monedei.

Premonitia ar putea fi a doua,dar asta e mai rara si nu cred ca e vorba de ea,pentru ca premonitiile vin in mod inconstient,iti apar de-odata in cap,ca un pop-up.
Stiu ca ai zis ca ti-a venit in cap deodata,dar e posibl sa fie o dorinta pe care o ai tu in subconstient,adica,ti-ai fi dorit sa fi cu fata aia,dar ratiunea iti spune ca nu ai avea nicio sansa. Insa dorinta ramane.
Partea cu lesinul e neclara,de aia nu pot sa zic nimic in legatura cu asta,nu am idee. Poate tu crezi ca "da, m-am gandit la asta, probabil o sa se intample", stii cum e, doctorii zic ca 60% depinde de tine sa te vindeci prin gandire si 40% de medicamente.
Deci e ceva si asta.
In psihanaliza e numita "gandire magica".

Cel mai bun sfat e sa fi atent la ce iti doresti,sa iti doresti doar sa fi sanatos de exemplu,nu sa lesini,ai grija la ce dorinte "deghizate" ai,fi sincer cu tine,daca vezi in tine o dorinta mai abstracta ( in mod negativ), clarifica-ti ca NU iti doresti sa se intample.
Cand alegi ceva in mod constinent esti responsabil tu.
Dar fi foarte atent, in minte iti apar foarte multe ganduri RANDOM, ca nu au nicio legatura cu nimic, NU TREBUIE SA te simti vinovat ca ai anumite ganduri pe care NU LE ALEGI sa le ai.

"The mind is just a reflex organ. It reacts to everything. Fills your head with millions of random thoughts a day. None of those thoughts reveal any more about you than a freckle does at the end of your nose."

O zi buna!

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

Să nu începi să bagi la loto!

| Nomoreregretstb a răspuns:

Inseamna ca ai o intuitie al naibii de buna! Bucura-te de asta smug