In primul rand, nici o banca din lume nu-ti va acorda bani la 18 ani, pentru ca nu ai depozit de casa si nici nu esti angajat, sa poti dovedii ca ai cum platii ratele lunare.
termina-ti liceul si cauta-ti de munca.
Dupa 2-3 ani de munca, ori cand ai strans deja minim 10% din valoarea unei case, poti merge la banca sa ceri imprumut bancar si sa-ti cumperi ceva.
Pana atunc, focuseaza-te pe invatat, pe terminat liceul, pe luat BAC-ul ca sa ai sanse sa-ti gasesti de munca mai usor si spor la munca sila strans bani.
Tu credeai ca sunt case sub 20. 000euro? Amuzant. Primul pas pentru tine e sa traiesti in realitate. Pe urma iti gasesti un loc de munca si pe urma si un credit pentru casa
Pasul 1: Job suficient de bine platit.
Pasul 2: Poti lua casa second-hand de pe Homezz, spre exemplu, pentru inceput si mai incolo ori sa o upgradezi, or sa-ti fac alta.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Hahahaha, second-hand? )))) Crede-ma. daca preturile alea erau pentru o casa noua mi as fi permis de mult sa mi iau una second Toate preturile erau pentru "case second"
Ca sa iei imprumut de la banca trebuie sa ai venit sau garantie sa justifici ca poti plati ratele, altfel nu vei putea lua bani de la nicio banca.