| JustAsimpleUser a întrebat:

va rog sa fiti sinceri, chiar am nevoie de ajutor, am 17 ani si vreau ca la 18 sa ma mut singur, dar nu vreau sa stau cu chirie, m-ar incanta mai degraba o rata la banca pentru o prima casa...dar din cate am vazut casele sau apartamentele ok nu sunt sub 20.000 euro, vreau o chestie sa stiu. Cum sa fac sa reusesc in viata si sa investesc intr-o casa?
Ma gandesc ca daca as sta cu chirie mi-ar manca o groaza din banii pe care as putea sa-i dau la rate..si nu cred ca am sa mai reusesc vreodata sa-mi fac o locuinta... vreau sa stiu cum sa fac...

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, nici o banca din lume nu-ti va acorda bani la 18 ani, pentru ca nu ai depozit de casa si nici nu esti angajat, sa poti dovedii ca ai cum platii ratele lunare.
termina-ti liceul si cauta-ti de munca.
Dupa 2-3 ani de munca, ori cand ai strans deja minim 10% din valoarea unei case, poti merge la banca sa ceri imprumut bancar si sa-ti cumperi ceva.
Pana atunc, focuseaza-te pe invatat, pe terminat liceul, pe luat BAC-ul ca sa ai sanse sa-ti gasesti de munca mai usor si spor la munca sila strans bani.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu credeai ca sunt case sub 20. 000euro? Amuzant. Primul pas pentru tine e sa traiesti in realitate. Pe urma iti gasesti un loc de munca si pe urma si un credit pentru casa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pasul 1: Job suficient de bine platit.
Pasul 2: Poti lua casa second-hand de pe Homezz, spre exemplu, pentru inceput si mai incolo ori sa o upgradezi, or sa-ti fac alta.
Sper ca ti-am fost de ajutor big grin

| JustAsimpleUser explică (pentru anonim_4396):

Hahahaha, second-hand? laughing)))) Crede-ma. daca preturile alea erau pentru o casa noua mi as fi permis de mult sa mi iau una second laughing Toate preturile erau pentru "case second"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Case second handlaughing, zici că sunt mașini să le scadă valoarea.
Casă cu 20.000 euro îți iei poate prin vreun sat la 20-30km de cel mai apropiat oraș.

| BoyDCartier a răspuns:

Ca sa iei imprumut de la banca trebuie sa ai venit sau garantie sa justifici ca poti plati ratele, altfel nu vei putea lua bani de la nicio banca.