| Metalius a întrebat:

Va rog sa ma ajutati.In clasa, am niste 3 colegi ( cu 2 ma inteleg bine).Faza e ca, acesti colegi ma tot bat si jignesc.Le-am spus sa inceteze cu glume de acestea de aurolac dar nu se inteleg. Odata, cel cu care nu ma inteleg bine, mi-a dat 3 pumni in cap si m-a injurat iar eu am stat, pauza viitoare mi-a facut la fel si n-am mai rezistat si am prins viteza de la tabla pana in spate unde statea el si am sarit si i-am prins un picior in burta si s-a linistit. Ceilalti 2 cu care ma inteleg FOARTE FOARTE bine mereu ma tachineaza, apoi ii tachinez si eu. Dupa scoala ei ma asteapta in fata portii de la scoala si ma iau la bataie.Astazi de exemplu, vroiau sa faca asta toti 3 dar, cel mai "jmecher" baiat de la mine din clasa astepta la poarta pe cineva si mi-a spus ca ei 3 vor sa ma bata.I-am spus ca stiu si ca ma descurc singur dar el a tot insistat sa ma ajute si nu pot sa il refuz...si cand l-au vazut pe acel baiat, au fugit toti. Faza e ca mie nu imi place sa stau sa se bata altu pentru mine.Imi puteti ce se fac cu acesti colegi? Ca decat daca ii bat se cumintesc si nu vreau sa fac asa ceva ca mi-e ca le fac naiba ceva...Dar nici sa merg la diriginta sau directoare nu vreau sa merg.Imi puteti spune cum sa "imblanzesc" acesti 3 colegi? Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii ignori.Asta e cea mai inteleapta decizie.
Daca te jignesc, da dovada de maturitate si da-le o replica inteligenta, dar nu-i jigni.De ce? Pentru ca ai avut parte de o educatie buna si pentru ca nu ai niciun drept sa judeci o persoana pe care n-o cunosti nici 1 %.
Vor bataie? Insista ca vor bataie? Perfect.Da-le-o, iar pe urma se vor invata minte si se vor linisti.
Nu vor bataie? Is fricosi? Treci pe langa ei, zi-le ''BAUUU'' si vezi-ti de drum.
N-are rost sa ai de-aface cu asemenea persoane, deoarece nu merita.E o pierdere de timp.Iar timpul costa bani!

3 răspunsuri:
| Bianca306 a răspuns:

Te duci la doamna directoare, sau la diriga ( dar de obicei nu rezolva nimic)

| monicutzaMonicutz a răspuns:

Pai incearca sa fi si tu mai autoritar... si poate le baji mintilen cap alor 3

| valiusa a răspuns:

Incearca sa te intelegi cu dinsii sa faci ce fac si ei, si sa gasesti subiect comun de discutie