| trex123 a întrebat:

va rog sa ma ajutati in privinta cu prietena mea.Eu am 16 ani iar ea are 14 si am fost impreuna 4 zile,inca ne iubim si tinem amandoi unu la altu dar problema este ca ea s-a despartit ieri de mine ca ai era rusine ca nu stie sa sarute si credea ca e mult prea mica, dar stiu ca asta nu e nici un motiv si stiu ca ma iubeste pentru ca atunci cand am intrat in casa m-a sunat un prieten si mi-a zis ca a facut-o sa roseasca si sa se simta prost cand a zis:Exista in dictionar cuvantu sarut? In fine lasand asta imediat dupa ce am ajuns acasa am trimis mesaj ca ai accept si respect hotararea si ca tot o sa tin la ea si ea a zis ca tine la mine si dupa chiar am mai vorbit prin mesaje se vedea dupa cum vorbea ca tine la mine mai ales cand am luat-o in brate si i-am zis adio a zis ca ai venea sa planga.In fine deci marea problema e ca vreau sa ma ajutati cu un sfat cum sa ma impac cu ea pentru ca e un motiv stupid asta mai ales ca ne potrivim si ne iubim enorm.Va multumesc anticipat, dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Crezi ca poti sa iubesti o persoana enorm in doar 4 zile?! Intre voi a fost ceva pueril, nicidecum ceva serios.Ea inca e prea mica sa intelega anumite chesti.Sarutul vine de la sine la momentul potrivit, nu trebuie sa-si faca griji prea mari in privinta asta si mai ales sa renunte la o relatie.In fine, la varsta ei sunt lucruri mai importante de facut care au intaietate!