Hmm...razbunarea nu e cea mai buna metoda! Stiu cum e; la inceput simti nevoia sa te razbuni dar o data si o data tot se intoarce roata si vor vedea si ele la randul lor cum e sa...respectivul motiv ca nu ai precizat ce ti-au facut; oricum daca vrei sa scapi de ele pur si simplu ignora-le. daca vor vedea ca nu le mai bagi in seama se vor satura sa insiste si intr-un final se vor opri.Ai putea chiar sa le spui direct ca stii cat de prefacute sunt si ca nu sunt prietene adevarate deci nu ai de ce sa iti pierzi timpul cu ele sau sa te consumi tu pentru astfel de persoane ca ele.Asta e sfatul meu.Totul depinde de tine oricum! De curiozitate, ce zodie esti?
Bafta! Fundita?:*
Are dreptate si NorbO...arata-le ca nu te cobori tu la nivelul lor si ca esti mult mai desteapta ca ele.
Buna sunt baiat dar si eu am avut niste "asazisi" prieteni dar i-am facut sa planga cand erau zeci de oameni afara sau facut de cacao uite metoda mea: incearca sa le faci sa se enerveze si dupa fale de ras zi ce sti periculos de ele care nu poti spune parintilor lor ca ii va bate sau certa o sa vezi ca o sa te implore sa nu le spui bafta...
Anonim_3964 întreabă:
monstruletz_8834 întreabă:
anonim_4396 întreabă: