Fai complimente, stai mereu pe langa ea, comportate civilizat, si dupa aceea spune-i ce simti sau spune-i direct ce simti.
Bună!
Nu cred că ai ce face,decât să îi spui ce simți pentru ea și că îti pare rău că nu ai reacționat în niciun fel atunci când ți-a spus.
Îi mai poți face un cadou, pentru că asta ne place nouă, fetelor, în care să scrii pe un bilețel ce simți tu pentru ea.
Dacă nu acceptă, nu mai ai ce face!
Baftă si un an nou fericit!
Pai sa regreti, saraca fata si-a adunat curajul sa iti zic si tu PAUZA! Pfff continuam...Si nu ti-ai dat seama ca inca te place? Cum sa zica fata ca te place pe tine, cand ai intrebat, daca tu atunci nu ai zis nimic? Inca te place, sunt aproape sigura.Acum zi tu ca o placi si gata! Mult noroc! Fa "miscarea" acum! Bafta!
Incearca sa ii trimit mesaje, s-o scoti afara si sa-i spui ce simti Nu are rost sa tot ocolesti, spunandu-i ce simti ea va trebui sa-ti dea un raspuns si macar sti daca mai are rost sa te gandesti la ea sau nu
Grabeste-te sa ii spui, mai ai o sansa. Sigur, ea te place foarte mult, dar a crezut ca vrei saiti bati joc de ea. Toti avem frica asta in noi. Spui repede, oricum, oricand, caci va fi o surpriza placuta pentru ea. Ai gresit, si e bine sa iti ceri scuze. Mult curaj, caci ea a avut!
Hmm Poi daca "ai refuzat'o" nu cred ca ti-ar zice ca te place. adica nu ti-ar mai zice a 2'a oara. incearca tu sa ii arati ca o placi. Pentru ca ea te place. Sau pune un prieten comun (daca aveti ) sa vb cu ea. Mult succes :*.
Am mai avut prietene dar pe ea o plac de mult timp si nu stiu cum de nu am putut sa zic ca si mie imi place de ea. ce sa fac?
Cativa prieteni imi ziceau ca ma place dupa cum se comporta cu mine si eu imi dadeam seama dar nu stiu ce am avut ca nu am zis ca o plac si eu si i-am zis altceva... Daca nu e sa fie asta e viata