| BitKode a întrebat:

Vara trecuta am cunoscut o fata, verisoara unui bun prieten. M-am intragostit pe loc de ea, dar nu prea am vorbit deoarece am aflat ca un baiat incerca sa fie cu ea (nu imi place sa fiu nesimtit si sa ma bag peste altu). In fine, vorbeam printre picaturi, mai rar, pana m-a invitat la o petrecere de ziua ei. Atunci am inceput sa vorbim pe fiecare zi si am deveniti prieteni buni sa zic asa. Dupa s-a combinat cu ala care o place. In fine asta s-a intamplat in urma cu 1 luna si jumatate. Am zis sa nu ma bag in relatia lor ca nu e frumos, si ca o sa raman cu ea doar prieteni. Azi s-a certat rau cu ala, s-a jurat ca nu o sa mai fie cu el si chestii. Acum vreau sa ma apropii eu de ea, am inceput sa vorbesc, din nou simt ceva pentru ea. Si ea vorbeste mult cu mine si chiar mi-a zis ca daca am ceva sa ii spun, sa nu ezit ca ma asculta. Daca am nevoie de ceva sa ii cer si chestii laughing deci cum o fac sa ma placa, nu pot sa o invit la suc sau ceva ca sigur nu iese. Sa vorbesc cu ea asa la telefn (ah, ce sa zic i-am luat si numarul happy ) sau pe facebook. Funda celui mai bun sfat!

1 răspuns:
| Caro34 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa ai putina rabdare sa-si vindece o parte din ranile facute de celalalt prieten, apoi tu poti fi crema perfecta pentru celelalte. Te rog numai sa fii: bland, respectuos, serios, iubitor si infinit in rabdare si credinta. Vorbeste cu ea in continuare si incearca sa ii fii aproape. Mi se pare ca esti o persoana cu bun simt si asta-i o carte de vizita importanta. Ii poti bate un apropos finut despre o iesire si esti atent la ceea ce ti se raspunde. Unii oameni trec repede peste anumite dezamagiri, mai ales ca-i vorba de tineretul nostru patriot. Mult succes!