Cat timp nu exagereaza sa se linga acolo de parca ar incepe altele si sa exagereze cu atingerile nu ma deranjeaza
Pe bune?
De ce sa ti se para deplasat ca doi oameni sa se sarute in public? Atata timp cat nu se calaresc in prostie, nu se trag de toate cele sau nu sunt vulgari de ce te-ar deranja.
Tineri aia draguti din parc ce stau de mana sau imbratisati, ce isi mai dau cate un pupic sau sarut, se mangaie pe obraz sau spate chiar sunt simpatici.
Si eu cu iubitul meu mergem de mana pe strada sau de brat, sau de dupa cap.Ne oprim in loc inca sa ne sarutam, ii stau cu capul pe umar sau in brate cand stam pe banca (sau invers).
De fiecare data cand il conduc in autogara stau la el in brate si el sta cu mainile in buzunarele mele de la spate, ne sarutam si nimeni nu ne-a atras atentia.Deja ne cunosc cei din autogara si cand ne vad ne zambesc, ne saluta, fac glumite ca iar ne despartim si nu am deranjat pe nimeni.
Eu cred ca parere asta o au in general oameni singuri gelosi pe fericirea altora, sau cei ce nu primesc afectiune de la partener.
Ce ma deranjaza pe mine la unele cupluri este vulgaritate, sau pleoscaitul cand se saruta in rest nu am treaba.
Te deranjaza posibil pentru ca esti singur sau suferi.Nu primesti afectiune, nu este nimeni atent cu tine etc.
Am avut si eu o perioada cand eram nemultumita de mine sau cu mine pentru ca nu eram ca si restul sau nu imi permiteam anumite lucuri si aveam aceias reactie pe care o ai tu cand vezi cupluri.Ma enervam foarte tare de ce eu nu, dar mi-a trecut si in afara de ce chiar e exagerat nu ma deranjaza nimic.
Am o perioada... Ma deranjeaza 98% in ce se intampla in jurul meu.Iau totul ca pe un afront FOARTE personal si nu neaparat cineva face asta ci eu fac. In mintea mea. Cand uit sa cumpar, spre exemplu, un obiect dintr-o lista de cumparaturi si realizez asta acasa, imediat imi zic " bineinteles ca n-am fost in stare sa rezolv o sarcina simpla, ce sa-mi cer, n-am ce."si multe altele asemena. Ma deranjeaza pana si faptul ca aud 2 oameni injurandu-se unul pe altul.Am momente cand pur si simplu vreau sa ma inchid in casa si sa fac ceva ce ma priveste doar pe mine cum ar fi sa desenez, sau sa cant la chitara/pian.
Depinde, nu sunt pro, insa daca este pupic sau un sarut care nu depaseste limitele e ok. Daca efectiv se "ling" e scarbos, si cand se ating e ok in limita bunului simt. Daca de exemplu sunt in metrou, si se tin de mana, sau pune mana pe picior etc. Astea sunt gesturi de afectiune intre cei doi.
Sunt pro la imbratisari saruturi atingeri de bun simt,
Mai sunt cazuri care mai au putin si si-o "trag" in locurile publice, la cazurile alea nu sunt pro.
Este foarte normal să săruți o fată și să o atingi! Ar trebuii sa mergi la psihiatru!
Dar nu în public. Nici macar eu nu suport sa fac chestiile astea in public in vazul tuturor, sa ma vada toti. Pentru mine e o lipsa de bun simt si cam deplasata cand o activitate intima este expusa. Este ca si cum ti-ai expune totul in public.