Simplu ii idiot ignora-l, iar la nevoie poti aplica tehnici de autoaparare. Vorba aia, apararea e cel mai bun atac. E idiot se vede, dar tu nu te cobora la grupul de neuroni oxidati, lasa-l sa vorbeasca ca gura are, problema lui e sa nu fie si prost si sa incerce ceva. Chiar si in situatia asta nu te enerva, furia nu ajuta cu nimic ramai calm, si aplica-i cateva tehnici, dar fara sa fie ceva grav, o simpla tranta si cateva julituri ii vor afecta ego-ul cat casa, iar tu vei da dovada de maturitate si vei fi respectat.
Am fost si m-am luat de el dupa scoala, in realitate era o mica pasarica care nu stia unde sa fuga, nu am dat in el dar am rezolvat-o pe cale amiabila, mersi pentru sfat totusi.
Daca te duci cum zici tu sa-i bagi mintile in cap inseamna ca ai invatat sportul asta degeaba. Nu cred ca vrei sa-l practici in puscarie. Toti suntem barfiti la scoala, la serviciu, dar cei destepti merg inainte fara sa-i bage in seama si asta ii doare cel mai rau: indiferenta. Sfatul meu este sa-ti vezi de treaba si data viitoare nu te mai baga in chestii care nu te privesc direct.
Elenastoica9 întreabă: