| tempeliviu a întrebat:

Vin si eu cu o intrebare simpla, preferabil ar fi sa raspunda fetele happy! Am in clasa doi baieti nesimtiti, care se comporta foarte urat cu fetele si este ceva ce nu inteleg, pe langa faptul ca sunt mari nesimtiti ei le impaca foarte repede! Pur si simplu nu inteleg! Cum reusesc sa le impace asa de repede si cum ele reusesc sa rada la toate glumele lor, glume de rahat zic eu! Eu chiar nu va inteleg deloc, cine ma poate ajuta va rog, orice sfat este bine venit! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| whiteOdrink a răspuns:

Unele fete sunt "prada" pentru astfel de baieti care la un moment dat, in viata lor vor ajunge niste misoginihappy! Ce trebuie sa faci tu, sa ii ignori si daca iti faci si tie glume sau alte chestii urate, raspunde-le intr-un mod civilizat, intr-un mod inteligent, fa-o in asa fel incat sa le dai peste nas, sa nu se mai simta "stapani"!

4 răspunsuri:
| hunterpainting a răspuns:

Se intampla pentru ca baietii buni sunt plictisitori si ele la varsta asta vor emotii puternice si caterinca si distractie chiar daca uneori e pe seama lor.

si mai fac ele pe suparatele dar le trece repede

| whiteOdrink a răspuns:

Inca ceva.ei fac aceste lucruri(presupun eu) pentru ca au nevoie de atentie si altfel nu o pot avea decat prin modul asta nesimtit de a se manifesta!happy

| tempeliviu explică:

Multumesc frumos pentru raspunsuri! Imi vor vi de mare folos! Multumesc!

| BuzzMe a răspuns:

..de obicei fetele sunt atrase de baieti mai ...nesimtiti sa zic asa ..gen rude boyhappy..asa am obs euhappy