Da, am facut pe mine in clasa a 4 in drum spre casa. Am calcat pe picior o babă in tramvai si i-am scos pantoful( ce urat s-a uitat la mine), am ras de una singura in troleibuz cand mi-am amintit ceva, o profesoara severa m-a scos la harta si cu o antena de la televizor nu stiu ce era m-a pus sa arat Europa si cum eram emotionata ma miscam foarte incet si deodata a tipat sa ma grabesc si m-am dus cu antena aia peste toata harta) am facut inconjurul lumii. Sau inca o faza cu o colega am calcat-o pe picior si am descaltat-o numai cu pantofii oamenilor am treaba. Sau odata eu am vrut sa ies din bucatarie si fratele meu era in hol venea spre bucatarie, cum ne-am grabit( el a aparut dupa colt) ne-am ciocnit si am picat amandoi.
Pai 1) eram pe strada (Toamna) si eu cu pr mei ne bateam cu apa (ca prostii) si cand sa dau sa ma intorc am locit un mos care era de 3 ori cat mine de gras ..asa l-am locit (de fapt mi-am dat cu capul in fruntea lui cum a reusit sa cada pe jos doar el stie) ) iar eu in loc sa il ajut ma uitam la el si am plecat de abia dupa ce s-a ridicat mi-am cerut scuze
Alta faza in autobuz, afara ploua foarte tare si eu eram cu umbrela in fata deci practic eu nu vedeam nimic iar in fata mea era o colaga fza a fost ceva de genu
-Angi daca sunt balti in fata mea sa-mi zici da_
-da da sigur vino dupa mine!
Ea ma condus intro balta pana la glezna si eram si in opincute. Merg eu ce merg pana urc sus in autobuz, vine femeia cu biletele la mine la care zice *pentru bilete va rog* si se uita direct la picioarele mele.din ele curgeau apa ca dintr-un rau cred ca am spalat cam tot locul de unde stateam eu in autobuz )
Era iarasi o faza. era o fata si un baiat mna mai micuti de vreo 11-12 ani, si erau ciudati si acum sunt... Da la care eu strig la ei "FETELE VOI SUNTETI FRATI"?! )
anonim_4396 întreabă:
Viviana_6347 întreabă: