| JustMe47 a întrebat:

.. voi ce ati facut vara asta? Vara asta a fost nasoala... Prietenii mei s-au certat (sunt mai mari ) si acum nu mai stau deloc pe afara, nu mai ies in oras. Gen vara trecuta stateam mult pe afara, stateam toti - Acum e nasol. O vara plictisitoare.

4 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Eu am dat bacul, am intrat la facultate, am plecat in strainatate. O vara plina.

| JustMe47 explică (pentru Elvina):

Felicitari, si mult noroc!

| Elvina a răspuns (pentru JustMe47):

Mersi.

| amdr001 a răspuns:

La mine a fost una bunicica... la inceputul verii m-am plictisit raaaaaau de toooooooot! dupa care, a venit vara'mea din celalalt capat de tara, care o vad 1 data sau de 2 ori pe an, ne'am intalnit juma de familie [suntem o familie numeroasa, gen 7 matusi, 5 unchi, verisori peste 30... ] laughing, cu vara'mea am iesit afara, ieseam in oras, la Palas [din Iasi], in parcuri, cu prietenii, rolele, dupa ce a plecat vara'mea, mi-am reluat studiu inapoi la vioara [anul asta dau examen de admitere intr'a 8a pentru a 9a], dupa cateva zile, am plecat la mare si in delta dunarii cu parintii, 2 saptamani, si m-am intors vinerea astabig grin eu am avut o vara destul de plina! desi mi-am pus in calcul si temele, vad ca alea ies din schema laughing)
o vacanta placuta in continuare! stiu ca am scris cam mult, da nah... laughing