| symplw a întrebat:

Voi Ce Parere Aveti Despre Serpi? Mie Imi Plac Foarte Mult Si Ma Gandesc Sa Imi Cumpar Un Pitonhappy

10 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Salut,
Mie mi-e tare frică de ei!

| Lucinca a răspuns:

Nebunie curata! Eu doar cand aud de ei sau ii va din poze mai am putin si lesinrolling on the floor... n-am vazut niciodata unu si nici nu vreau:-s. Daca tie iti plac cumparati, dar ai grija te rog:-s
Nu te cunosc, dar nu as vrea sa stiu ca devii victima unu ssarpe dela x_X

| Făraş a răspuns:

Si mie imi plac ofarte mult si sa ma anunti cand il cumperi ca vreau sa ti-l fur laughing

| BloodyDagger a răspuns:

Wow! Ce norocos esti. Ador serpii dar mama nici nu vrea sa auda cand ii zic cate ceva despre ei. Sunt periculosi ce-i drept, dar parerea mea este ca se pot dresa. Asa ca sfatul meu este sa iti cumperi pitonul. Funda? big grin

| dulcikaaa a răspuns:

Eu cred ca esti curajos.Mie nu imi plac serpi sunt foarte periculosi nu prea pot fi domesticiti de catre oameni No Offencebig grin

| symplw explică:

Din moment ce iti iei un sarpe neveninos nu ai dc sa iti faci nicio problemahappy

| symplw explică:

Ray eu unul nu te inteleg...nu sa iti fie frica de el? uh nu stiai ca serpiilor le este foarte frica de oameni?

| symplw explică:

Wow eu unu nu stiu ce aveti fratilorlaughing...pai ce poate sa iti faca un sarpe neveninos?laughing

| BloodyDagger a răspuns (pentru symplw):

Perfecta dreptate! sincer, daca as fi in locul tau l-as cumpara.

| TheAdviser a răspuns:

Serpii? Sunt niste reptile interesante, dar periculoase...