| Hope22 a întrebat:

Voi cum ați scăpat de burta? Si in cat timp? Mi-e frica ca nu o sa mai scap niciodată de burta crying si e oribil să stai pe scaun si sa nu știi cum sa îți ascunzi burta!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca te apuci de sport si devii activ, statul pe scaun devine doar un obicei cat manaci si cat iti face temele si nu vei mai avea niciodata burta!

2 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Vei avea burta chiar daca faci sport, nu te bucura asa repede. Nu inteleg la ce te deranjeaza, nu are nimic ca ai burta. Te asigur ca nimanui nu ii pasa de burta ta.

| AlexCristi97 a răspuns:

Depinde si cat de mare e burta... poate e totul in capul tau. Oricum vad ca ai dat funda la Gretta care iti spune sa te apuci de sport. Ca sa slabesti trebuie sa faci deficit caloric adica sa arzi mai multe calorii decat mananci. Sportul e o doar un + la o alimentatie buna, corecta. Degeaba faci sport daca nu iti schimbi alimentatia. Ce alegi, sa nu mananci o ciocolata sau sa alergi o ora ca sa dai jos caloriile aduse de acea ciocolata?
Uita-te la raspunsurile mele date la alte intrebari de genul si vei vedea cum am facut eu sa slabesc.

Întrebări similare