| 50cent50 a întrebat:

Voi incepe cu inceputul.
Intr-o zi cand mergeam la scoala si eram in autobuz cu amicul meu vine un cocalar si se ia de el.Si m-am saturat sa-l jigneasca sapoi m-am bagat si i am zis: Amice da tu nu poti sa termini cu astea? EL: Cine esti ma tu? Esti smecher? EU: Da sunt!
Apoi in alta zi dupa ce scap de la ore ma intalnesc singur cu el si se face ca da in mine apoi eu ii zic:Ce ma vrei sa ne batem hai vino la scoala... la ora...EL: Eu am curaj sa ma bat cu tine oricand ba!
Alta zi merg cu bicicleta pe sosea si ma opreste.Imi da 2 palme in cap si imi zice:Ba ce zicea tu ca vrei sa te bati cu mine? Eu ii dadeam una dar mai era cu 2. Si il las sa dea apoi plec.
Apoi in seara de 24.08. 2013. amicul meu de care se luase primul a plecat la un spectacol singur si ghiciti de cine da? Bineinteles ca de acest individ. Amicul meu mi-a zis ca i-a dat niste palme in fata si un pumn in cap, si amicu meu mi a zis ca ii dadea si el daca nu erau 4 ciori cu el. Astazi i am spus tatalui meu despre asta si despre individul asta. Si i-am zis:Tata ma lasi sa-l bat nu ma intereseaza ca e cu 2-3-4-5 stiu ca si o va lua de la mine si chiar daca aia se vor baga pentru el sa ma bata asta e, o sa incerk sa ma bat cu toti. Vreau sa imi dai dezlegare, daca vine politia sa stii ce sa le zici si nu NU vreau sa vi cu mine!
Acum intrebarea: Ma duc sa il bat pala fara sa ma mai gandesc la conseciinte, sa nu mi pese de niciun pumn primit sau ca e cu 4-5? Vreau sa-i dau omor! Ma sustine-ti?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Îl ignori de câte ori ţi se mai adresează, iar dacă te mai ameninţă, te duci la poliţie!
Nu rezolvi nimic cu violenţa, gândeşte-te la consecinţe!
Baftă!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te sustinem, bataia e pentru fraieri.

| SammiSchüler a răspuns:

Nu prea ai ce sa le faci astora. asa sunt ei setati; pe prostie acuta. mai bine vezi-ti de treaba ta si trebuia sa nu intri si tu in discutiile lor.

http://connected2.me/xmisstake

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic să te potoleşti. Înţeleg că te enervează, dar cu bătaia nu rezolvi nimic, ba chiar va fi şi mai rău.Mai vorbeşte odată cu tatăl tău şi chemaţi poliţia, sau dacă te mai întălneşti cu el ameninţă-l cu poliţia sau cu altceva, poate se potoleşte. Dacă nu, ar fi cazul să-l chemi pe tatăl tău să vorbească cu ăia, nu e de joacă.

| Aηdяєєa a răspuns:

Si eu vreau un astfel de prieten happy
Si nu, nu te bate cu ciorile ca sunt multe..Incearca sa nu-l bagi in seama si sa il eviti.

| Axys a răspuns:

Hmm Sal! tot ce trebuie sa faci e sa bagi spaima in ei happy si feresca dumnezeu cu vreo lovitura gresita poti ajunge in puscarie ....astea sunt niste javre proaste de unul singur nu faci fata nu vreau sa te descurajez dar daca vine cu 5 inseamna ca el e o persoana slaba si tu daca vi de unul singur inseamna ca esti maic urajos
spune-i daca esti o persoana cum te crezi puternica de ce vi cu 5 sau 4 ia vino singur sa vad de esti in stare happy eu sunt fata si am avut un conflict cu o vaca avea figuri in fata mea era mai slaba ca mine de inger si avea abis o acadica in manalaughing
si a dato jos laughingscarba laughing si cica i-am dato eu si i-am tras niste palme de nu s avazut laughing si acuma ma ia nervi laughing

scuze

tot ce trebuie sa faci e sa mergi mai bine la poltie dia o declaratie frumos si sa vezi ce se potolesc ei nu te risca... spune-i e cineva care nu-ti da pace de ce sa risti ori te baga pe tine in spital ori il bagi tu si atunci va fi mai greu du-te mai bine la politie happy...si apoi vezi rezultatul laughingca no sati maiz ica nimicwinking pentru ca tu nu te-ai atins de ei si ei nau cu ce sa se paere intelegi si pe acel prieten altau ar trebui sal e cu tine la politie happy frumos si treaba va fi buna iti zic eutongue papa

| maria999 a răspuns:

Nu te pune cu ei mai ales daca sunt multi. Lasa-i in pace!