| Polikujm a întrebat:

Salut TPU,

Voi incerca sa imi explic cat mai complet situatia, desi probabil tot nu voi cuprinde toate aspectele vietii mele.

Pentru inceput, maica-mea ma bate si ma injura ca la usa cortului in fiecare zi. Zice ca ea nu mai e mama mea si chestii de genul, ma mai si musca. Eu nu ma opun si nu răspund pentru ca orice orice actiune din partea mea inrautateste situatia. Pe ea o vad toata ziua cand nu sunt la scoala sau nu dorm.

Pe tatal meu as putea spune ca nu il intereseaza absolut deloc de viata mea. Pleaca dimineata la munca si vine seara. Tot timpul se plange de cat de prost ii merg lucrurile si cum noua nu ne-ar pasa. In orice situatie il intereseaza numai cati bani castiga sau pierde si nimic altceva.

Intre ei nu se inteleg absolut deloc (ies cel putin 4 scandaluri monstru pe saptamana). Eu sumt prins la mijloc practic fara parinti dar suferind si inghitind tot ce mi se face.

Ce as putea face pentru a-mi imbunatati situatia?

Daca mai aveți intrebari adresati-mi-le si va voi raspunde cat mai repede.

2 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Bun sa ne intelegem.Cam ce motive convoca atunci cand te bate? Cu ce se ocupa mama ta? Ce varsta ai?

| Maragiorgia a răspuns:

Pai depinde foarte mult de varsta ta. Ai putea sa mergi la protectia copilului, dar o s-a cam dureze si ai nevoie de dovezi (iti zic din experienta). Ai putea sa incerci sa vorbesti cu ei si sa ii intrebi de ce se poarta asa. Pe de alta parte ai putea apela la rude sau profesori. Daca ai nevoie de ceva, nu ezita sa ma contactezi. Trec printr o situatie asemanatoare.