| Edok a întrebat:

Voi trece direct la subiect, vreau sa-mi gasesc pasiunea.Am 14 ani si simt ca viata imi trece sau o sa-mi treaca prin fata ochilor daca nu o sa muncesc sa devin un profesionist la ceea ce-mi place.Sunt gata sa sacrific totul pentru a deveni cine vreau.Problema este ca,nu mi-am gasit pasiunea si nu stiu daca va fi posibil s-o gasesc.Da,am niste hobby-uri, "culturismul",citesc carti(literatura in mare parte),meditez uneori si incerc sa merg cat mai bine cu scoala(nu-i un hobby,stiu)si antrenamentele body weight(calisthenics),dar lucrurile acestea nu ma fac fericit,simt ca le fac degeaba,da, uneori cand am pump-u' ala de la greutati ma simt putin mandru, sau cand ma duc la alergat pe ploaie si ma simt ca un supererou happy, dar mna.Nu vreau sa fiu un esec,vreau sa mor o legenda, si sunt pregatit sa-mi sacrific viata sociala, jocurile video(joc destul de mult), telefonul si alte chestii pentru a ajunge unde vreau.Sunt foarte paranoic,stiu ca trebuie sa ma antrenez,sa citesc carti,sa meditez s-alte lucruri bune, nu ma pot lasa de ele, deoarece daca ma las de ele, ma voi simti 2000% mai rau si inacelasi timp simt ca le fac degeaba.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da, asa este, toti ne cosideram atotstiutori la 14 ani!
Baiul este ca esti tare departe de adevar, ca nici macar nu-l vezi!
Ia-o cu incetul si traieste-ti copilaria, invata pe rupte acum, cand ai timp si minte linistita, sa poti asimila cat mai mult, ca sa poti ave asansa sa mergi la un liceu bun, la o facultate buna si dupa terimnare, sa ia sanse sa iti faci o cariera prospera.
la 14 ani nu se face sala si nici greutati, ca-ti modifica corpul prea mic inca si inca in dezvoltare.
La 14 ani este recomandat un sport de echipa la scoala ta sau la un club sportiv, sa-l practici cu copii de varsta ta, m sa te dezvolti natural si armonios.

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Eu zic sa nu iti faci iluzii. Așteptările îngreunează viata. Nu zic ca n ar trebui să muncești, pentru ca asta iti da sens, dar ideea e să ti placa ceea ce faci în timp ce înveți, nu sa te bazezi ca cei fi fericit in viitor. Poate in viitor nu vor mai fi posibilitățile de acum sau vei muri. Axeaza te pe al tau prezent!