anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi trece la subiect:Eu iubesc foarte mult o fata de 3 ani de zile si brusc acum aproape 2 luni m-a bagat ea pe mine in seama pe facebook. Vorbesc cu ea zilnic, stie ce simt pentru ea dar imi da semne ca nu simte si ea la fel pentru mine.Problema este ca eu am 16 ani si ea 15 dar grav este ca eu am un motiv pentru care imi este frica sa fiu cu ea si daca afla poate nu va dori sa stea cu mine...Sa ii dezvalui adevarul si sa am incredere in ea? Stiu ca nu este bine sa ai incredere in oricine si imi este frica sa nu se dovedeasca a fii ca restul.Ce sa fac? Dau funda si vot doar ajutati-ma va rog ca atunci cand ma gandesc la ea simt o caldura in piept, un sfat sau ceva!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 16 ani dragosea cu cat e mai intensa si mai rapida, tot asa se stinge. In fine si eu am fost indragostit in copilarie si stiu de ce spui. Daca e serioasa si tine cat de putin la tine, it va asculta acel mic secret si te va intelege.Acel adevar. Daca va rade si nu te va dori, iti spun de acum, da -o dreacu ca nu e serioasa.

11 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ai curaj! prieteniile din adolescenta nu sunt pe viata.

| neutrino a răspuns:

Invit-o frumusel la o plimare prin parc.

| AlexL28 a răspuns:

Serios? La 16 ani...O sa o uiti pe tipa cat ai clipi daca incetezi sa mai faci pe indragostitul. Nu exista dragoste la 16 ani!

| untu a răspuns (pentru AlexL28):

Dragostea nu are varsta!

| Georgesava a răspuns:

Ce fel de secret? De gen sexual asta-i problma ta altfel n-am cum sate ajut poate este nesimnificativ conatcteazama pe privat sau spune publlic sa te pot ajuta sincer...

| Georgesava a răspuns:

Spune-mi idu tau de mess te rog sa te ineleg mai bine si poate te si ajut am fost in aceiasi situatie...

| Georgesava a răspuns:

Sincer cred cal cunosc pe autorul intrebari daca pe fata o cheama raluca si e a 10 e clarlaughingasa-i robert sau ma insellaughing

| siriusblack98 a răspuns (pentru Georgesava):

In primul rand pe fata o cheama Madalina si nu cred ca ne cunoastem si fata trece a 9-a.

| Georgesava a răspuns (pentru siriusblack98):

Credlaughing)da-mi facbookul tau sa ma conving

| siriusblack98 a răspuns (pentru Georgesava):

Hai ma lasa-ma ca nu am timp de ineptiile tale! Crezi bine nu crezi ma doare undeva

| AndreDidi08 a răspuns:

Spune-i ce simti pentru ea si ca daca se poate sa fiti in continuare prieteni daca refuza si fi barbat daca spune nu, nu a fost sa fie. Sper ca te-am ajutat.:*