Esti FRIENDZONED! Pur si simplu, chiar daca veti face sex impreuna, tot o sa te vada ca un prieten. Dar o speranta mica tot e, foarte mica, dar, e. Spune-i direct pe fata ca o placi si vrei sa iesi cu ea. Altceva nu ai ce. Fa ceva acum cat timp mai poti, ca in viitorul apropiat te vei trezi cu "Uite Robert [cred ca asa te cheama], m-am combinat cu un baiat super draguttttt, e asa dragut trebuie sa-l vezi, il plac si il iubesc". Atunci tu ii vei spune ca te bucuri pentru ea dar o sa arzi pe dinauntru. Deci, "respira cat timp poti".
Nu cred ca mai merge ceva, eventual poti sa o faci sa ii dai o "carja". Serios acum, lasa-te, nu are rost, construieste-ti viitorul de acum, fa-ti un rost si dupa te poti gandi la fete. Nu te grabii. Stiu ca iti place mult, am trecut si eu prin asta, dar are balta peste, intr-o buna zi soarta te va pune langa o persoana minunata, lasa viata si ordinea fireasca a lucrurilor sa faca toata treaba, nu forta.
Apropiete de ea fara sa insisti cu ce simti pentru ea. Nu o presa, doar demonstreazai fara sa-i spui ceea ce simti.
Un sfat ce trebuie sa-l tii minte
Nu insista, las-o singura sa inteleaga ce are linga ea
Dar crezi ca daca o ignor un timp va veni ea la mine? adica ignorarea ei ar putea-o face sa se gandeasca la mine si sa ma bage ea pe mine in seama?
Sa stii ca fetelor nu intotdeauna le plac baietii care le declara sentimentele
Daca ii vei arata ca nu-ti mai pasa atit de mult de ea s-ar putea intr-adevar sa-si puna niste semne de intrebare se sa vina ea la tine!
Crede-ma asta e logica femeilor!
Idkrjek întreabă: