anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi trece la subiect! Iubesc o fata de trei ani de zile cu, care am fost in scoala generala ea are 15 ani iar eu 16, stie ce simt pentru ea dar mi-a spus ca ii sunt ca un frate si nimic mai mult ce sa fac? O iubesc pe ea mai mult decat pe mine si nu o pot scoate din capul meu va rog ajutati-ma si spuneti-mi ce este de facut! Credeti ca daca nu o mai bag in seama un timp imi va trimite ea un mesaj sau ceva? Adica ignorarea va ajuta la ceva ca nu stam aproape unul de altul si nu vorbim decat pe facebook ca mi s-a stricat si telefonul mai nou.Deci ce pot sa fac? Dau funda pentru cine ma linisteste si pe mine cu un sfat simplu si coorent.

6 răspunsuri:
| CosminC86 a răspuns:

Baga-ti mintile in cap, frăție... Fetele in general cauta un golan care arata bine pentru a-si satisface poftele si altul mediocru pentru bani si familie.
Nu incerca sa devii cainele ei, asta e cel mai bun sfat pe care ti-l pot da. Daca ti-a zis verde-n fata ca nu esti destul de bun pentru ea, ce mai vrei? Cauta alta.

| siriusblack98 a răspuns (pentru CosminC86):

Nu stiu frate ce sa zic...adica nu pare genul pitipoanca dar eu chiar tin la ea si imi este greu sa o uit.Dar mersi de sfat!

| CosminC86 a răspuns (pentru siriusblack98):

Daca ea ti-a zis verde-n fata ca esti "fratele" ei e clar ca nu vrea decat un tip de treaba pe care sa se bazeze, un asa-zis frate mai mare. Tipa asta nu te va lasa niciodata sa o "atingi". Baga-ti mintile in cap si nu-ti rani orgoliul de barbat. Bafta, frăție.

| saricica1 a răspuns:

Pai, eu am aceeasi problema. Sunt o fata. Daca ai sa o tot bati la cap, te va ignora si nu iti va mai raspunde. Incearca sa te pui in locul ei si sa vezi ce ai face. Fiti doar prieteni. Dar, tu cam ce ai vrea de la ea?

| siriusblack98 a răspuns (pentru saricica1):

Eu as vrea sa arate ca si ei ii pasa de mine! Asta as vrea.

| saricica1 a răspuns:

Ok. Pai, mie mi-a plăcut de un băiat si eram f aptopiati. Totul a început prin faptul ca ii plăcea de cea mai buna prietena si cu timpul am tot vorbit continuu in fiecare zi si fiecare ora. Ne vedeam pe Skype in fiecare zi etc. Si a început sa îmi placă de el si lui de mine. Ii plăcea mult de mine... Doar ca eu nu accept chestia cu grafittiurile la unele pers... Asa ca i-am spus ca daca mai vrea sa vb cu mine trebuie sa nu faca grafitti
Totodată, i-am spus ca nu sunt nebuna sa ii fac eu reguli si apoi sa il pun sa renunte la aceasta ocupatie... Si mi-a trimis un video curând unde arunca toate produsele de grafitti la gunoi. Am crezut ca e adevărat in mare pe arte dar tot cu mici dubii... Dupa câteva săptămâni el a trimis o poza cu televizorul lui dar in fundal se vedeau aceleasi produse pe care le aruncase la codul de gunoi... M-am enervat si i-am zis ca nu mai vreau sa mă mai bage in seama pentru ca m-a mintit...el m-a mai plăcut vreo luna după, dar părerea mea este ca nu trebuie sa o "stresezi"... Adica ar trebui sa o lasi libera sa si sa nu pui presiune pe ea... Plus ca dupa aia vei regreta daca tu esti asa grijuliu cu ea iar ea nu cu tine...