| treipuncte a întrebat:

vrea cineva funda? ofer funda pentru cel mai bun raspuns! Am intrebat o fata daca am sanse sa fiu cu ea si ea mi-a raspuns :Ea: Eu nu ti-am zis ca nu mai vreau sa fiu cu nimeni?

Eu: Nj. te-am intrebat.

Ea: Nu este vorba ca n-ai nici o sansa sau ceva. Pur si simplu nu imi mai doresc prieten dupa ce mi s-a intamplat.

Pe ea a inselat-o prietenul ei.

Ce credeti am vreo sansa la ea? ofer funda! raspunsurilor serioase.

Răspuns Câştigător
| georgiana_6517 a răspuns:

"Nu este vorba ca n-ai nici o sansa sau ceva." Din fraza asta eu inteleg ca ar vrea sa fie cu tine. Momentan poate se simte rau pentru ca a fost inselata si nu mai poate avea incredere in nimeni.Nu cred ca ar vrea sa treaca prin aceasta experienta de 2 ori. Vorbeste cu ea si incearca sa o faci sa treaca peste asta. Explica-i ca nu toti baietii sunt la fel.Fiecare baiat are gusturile si preferintele sale. Si daca a inselat-o nu inseamna neaparat ca nu o mai place. Poate a fost tentatia prea mare.Nu stiu. Apropo, in timpul acesta cat incerci sa o ajuti sa treaca peste eu iti recomand sa nu insisti cu faptul ca vrei sa fii cu ea pentru ca s-ar putea sa creada ca iti urmaresti propriul interes.( ceea ce nu e prea bine). Ai putea sa o inviti la o plimbare ca intre prieteni, sa-i cumperi ciocolata din cand in cand ca sa vada ca iti pasa de ea. Plimbarile nu trebuie sa fie neaparat numai intre voi doi.Ai putea invita mai multi prieteni comuni. Cu timpul ea va observa ca nu e singura.

Tot ce am zis nu e pentru funda. Nu tin prea mult la aceste "fundite".
Succes cu fata, daca ai intentii serioase.

1 răspuns:
| Ćřęøےίиąą a răspuns:

Ai putea sa-i spui ca tu nu ai face asta niciodata ( sa o inseli)
si ai putea s-o faci sa al uitewinking
si ai promiti ceva
ai cumperi o cutie cu bomboanelove struck
ca sa vada ca chiar ati doresti sa fii cu ea si nu sa o inseliwinking cum a facut baiatu ala